Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Dva muži (†32, †35) a žena (†24) zemřeli ve zdemolovaném vraku auta: Hasiči museli krotit zlostné hyeny

Autor: shp - 
22. února 2021
19:40

Při pohledu na následky děsivé autonehody, která se odehrála u slovenských Nových Zámků, vstávají člověku vlasy na hlavě. Vůz tam vyjel z vozovky a narazil do stromu. Dva muže (†32, †35) a ženu (†24), kteří byli uvnitř, to stálo život. Děsivé jsou ale i komentáře, které se k tragédii objevily na sociální síti.

Následkem nehody skončilo vozidlo s 5 účastníky mimo vozovku převrácené a zdemolované vedle silnice. Nacházela se pod ním zaklesnutá jedna osoba. Po prozkoumání okolí havarovaného vozidla byly nalezeny další osoby,“ uvedli hasiči na facebooku s tím, že si tragédie vyžádala tři oběti a dva zraněné.

Hyeny ze sociální sítě

Zemřelými jsou dva muži (†32, †35) a žena (†24). Řidič (37) a další spolujezdkyně (22) se momentálně nacházejí v nemocnici. Člověk by řekl, že taková tragédie lidi semkne a bude jim líto obětí. Chyba lávky! Jak se ukázalo na sociální síti, řada jejích uživatelů má nulovou empatii. Na oběti se v komentářích sesypali jako hyeny.

Pod příspěvkem hasičů se totiž objevily posměšné komentáře s tím, že si to oběti zaslouží, protože jelo auto určitě příliš rychle atd. „Na této stránce nemažeme komentáře, nechávám možnost vyjádřit se komukoliv. Co se ale děje pod tímto příspěvkem, je nehorázný hyenismus!“ uvedli rozhořčení hasiči pod příspěvkem.

Hněv hasičů

Jde o lidské neštěstí, o tři zmařené životy mladých lidí, kteří se nikdy nevrátí domů ke svým rodinám. Pokud se cítíte jako specialisté na rychlost, jízdní dráhu, typy pneumatik, popřípadě máte živnost na věštění a víte, odkud se pasažéři vraceli – využijte svůj volný čas rozumněji a zužitkujte své schopnosti jinde,“ dodali hasiči.

Video  „Rychle a zběsile“ ze Svitav.  - MP Svitavy
Video se připravuje ...

yokky ( 1. března 2021 19:20 )

ja si myslim ze s Trabantem by se to nestalo.. ..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání