Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Zavražděnou Adrianu (†29) na Bali tři týdny pronásledoval expřítel: Zdrcená rodina promluvila

Autor: VaB - 
21. ledna 2021
08:05

Mladou Adrianu S. (†29), která žila na Bali, podle policie zavraždil její expřítel, Papuánec Lorens Parera. Na těle mladé ženy bylo nalezeno několik bodných ran. O smrti milované Adriany pro média poprvé promluvili zdrcení příbuzní.

O smrti mladé Slovenky informovala slovenská média. Smutnou zprávu potvrdil i slovenský ministr zahraničních věcí Ivan Korčok. „Uděláme vše, co se dá, je nám to upřímně líto,“ řekl. S ohledem na pozůstalé ale nebyl nijak konkrétní. 

Tělo ženy nalezli její kolegové, oběť ležela na podlaze. Na krku měla mít bodné rány, ležela v tratolišti krve. Policisté z Denpasaru začali rychle zjišťovat, kdo za činem může stát. A brzy přišli na možného pachatele, Lorense Pareru (31).

Jde o bývalého přítele Adriany, ta se s ním před třemi týdny rozešla, on se s tím ale nechtěl smířit. Měl ji špehovat, Adriana se dokonce chtěla odstěhovat. Podle webu patrolipost.com se Adriana s mužem rozešla proto, že pil hodně alkohol.

Vyšetřování stále probíhá. „Jelikož jde o cizince, čekáme, až proběhne pitva. Musíme získat souhlas rodiny a velvyslanectví,“ uvedl pro web zástupce policie. 

Zpráva o mrtvé Adrianě zasáhla celou rodinu, která žije na Slovensku. „Ani pořádně nevím, co se tam stalo, před chvílí jsme se to dozvěděli. Nezlobte se, ale nechci o tom mluvit,“ řekla pro web Pluska.sk maminka Adriany Ingrid.

Bratr Stanislav nese ztrátu těžce. „Stále to nedokážu strávit. Cítím neskutečný hněv a smutek,“ řekl. Svou sestru popsal jako šikovnou a hodnou ženu. „Byla to od malička nejúžasnější sestra na světě,“ dodal. 

Piculinka1958 ( 21. ledna 2021 12:07 )

Co mohla od takoveho typka cekat? Kolik uz bylo tech zhrzenych holek, co si nahrably jinou kulturu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání