Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Dvojnásobná vražda v Horním Slavkově: Martina (†35) měla dva milence. Myslivec Miroslav (60) vzal dvěma lidem život

Autor: Kateřina Moravcová - 
19. ledna 2021
05:00

Vychovávala tři děti, byla vdaná a chlapy uměla pobláznit. Jejich náklonnost si prý dokázala náležitě užívat, nakonec to ale dopadlo tragicky. Martinu (†35) s milencem Janem (†41) zastřelil žárlivec Miroslav (60), kterému měla také dávat naději.

Dvojnásobná vražda se odehrála v sobotu pod Šibeničním vrchem v Horním Slavkově na Sokolovsku. V místě tragédie, jen asi 150 metrů pod bývalou šibenicí, plápolají dvě svíčky. Jako vzpomínku je tu pravděpodobně zapálila rodina a kamarádi. „Děkuji všem, ale ta moje bolest nejde popsat. Pachatele mají, ale život jí nikdo nevrátí. Zůstaly po ní tři děti,“ napsala na projevy soustrasti matka Martiny na facebook. 

Jako noc a den

Její dcera byla vdaná, hlavu ale dokázala ještě zamotat dalším dvěma mužům, právě Janovi a Miroslavovi. „Jan byl takový hodný,“ shoduje se většina místních. Za to názory na vraha Miroslava už jsou odlišné. Jedni tvrdí, že to byl upravený a hezky vypadající starší muž, druzí, že dokáže klamat tělem a je vznětlivý.

Útok myslivce

Miroslav je myslivec a doma legálně drží několik střelných zbraní. Jednu z nich si vzal i v osudný večer. „Několik dnů Martinu sledoval, podezříval ji delší dobu,“ přidává informaci skupinka místních obyvatel postávající před prodejnou potravin nedaleko od bydliště paní Martiny. V autě pak na odlehlém místě oba popravil. Sám chtěl namířit zbraň proti sobě. Sílu na to ale neměl a raději se udal policii. „Muže jsme v pondělí odpoledne obvinili. Hrozí mu výjimečný trest,“ doplnil policejní mluvčí Jakub Kopřiva. 

Popraviště na Šibeničním vrchu

Popraviště na Šibeničním vrchu v Horním Slavkově bylo vybudováno v roce 1500 a patří mezi jedinečné v Česku. Dochovala se totiž celá podstava s dveřním otvorem a všemi třemi pilíři. Ty byly vysoké až šest metrů. 

Video  Dvojnásobná vražda na Sokolovsku: Těla našli ležet u opuštěného auta, zadrželi podezřelého!  - Policie ČR
Video se připravuje ...

sorgedoktor ( 20. ledna 2021 15:42 )

Vladimir Kriz....Jestli jste znal m obe rodiny, pak to boli.Ono braz jaksi
sptavedlnost do svych rukou, to snad v kulturne vyspelych statech je zcela zavtzenihodne.

doktormediciny ( 20. ledna 2021 11:51 )

Nebudte tak zla...Kdyz to sama nepotrebujete, snazte se pochopit zeny, ktere jsou v rozkvetu a na vrcholu sexualnich ambici

melindala ( 20. ledna 2021 11:19 )

Taky vam dala? Zadna skoda takove mrchy.

melindala ( 20. ledna 2021 11:18 )

Zadna skoda takove coury, lito mi je akorat deti. Ten manzel musel byt taky slusnej jeliman necha si nasadit parohy hned od dvou milencu zaroven.

villon ( 20. ledna 2021 08:08 )

To vypadá, že je skrz tu paní navzájem spářenej celej Horní Slavkov.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání