Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Muž byl obviněn z vraždy Julie (†58), jejího syna Davida (†32) a Nicoly (†31)

Aktualizováno -
2. listopadu 2020
15:00
Autor: jel - 
29. října 2020
20:21

 Angličan Anthony Russell (38), který byl zadržen v pátek při útěku před policií, byl obviněn hned ze tří vražd. Na svědomí má mít životy Julie Williamsové (†58), jejího syna Davida Williamse (†32) a Nicoly McGregorové (†32), jejíž tělo našli strážci v regionu West Midlands.

 

V sobotu ohlásili známí Julie Williamsové (†58), že se žena pohřešuje. Policie po ní začala okamžitě pátrat. O den později ji však bohužel nalezli mrtvou. Zmizel také její syn David Williams (†32), jehož tělo našla policie v pondělí v jeho bytě.

Hlavním podezřelým z obou vražd je Anthony Russell, po němž kriminalisté usilovně pátrali a nakonec ho v pátek dopadli. Předtím ale ještě ve čtvrtek u města Leamington narazili na dalšího člověka, kterého Russell zřejmě při svém útěku připravil o život. I tentokrát se jednalo o pohřešovanou ženu. Později byla zveřejněna její identita. Šlo o 31letou Nicholu McGregorovou z města Leamington.

Podezřelého ze tří vražd zadrželi v autě ve 4 hodiny ráno. K akci došlo ve vesnici Rolleston-on-Dove v regionu Staffordshire. Vůz byl kradený, k obvinění tak Rusellovi přibyla ještě krádež. Výslech vraha byl naplánován ještě na pátek. Později byl ze všech tří vražd obviněn a hrozí mu až výjimečný trest.   

Policie si oddechla, protože hledaný muž byl považován za velmi nebezpečného zločince, který mohl snadno spáchat nějaký další hrůzný zločin. Davidovo tělo policie nalezla 26. října poté, co byl muž šest dní nezvěsný, jeho matku našli bez života již 25. října. Obě mrtvoly se nacházely u sebe doma.  

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání