Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krásnou vědkyni (†34) zavraždil fanatik do počítačových her: Uřízl jí prst, aby se jí dostal do mobilu

Autor: ran - 
28. října 2020
17:06

Pro jejího přítele to musela být rána, kterou si ani v těch nejhorších snech nedovedl představit. Když se ve čtvrtek vrátil z pracovní cesty, našel svoji lásku mrtvou a úplně nahou v jejím bytě. Oblíbená biochemička a modelka měla uříznutý prst, který si vrah odnesl s sebou a pak se s jeho pomocí dostal oběti do jejího mobilu. 

Příčina smrti pohledné ruské biochemičky Jekatěriny Antoncevové (†34) byla podle závěrů vyšetřování zadušení nebo uškrcení. Ruská média hovoří o tom, že ohavného zločinu se měl dopustit jistý Arťom (36), který je údajně silně závislý na hraní počítačových her. 

Jekatěrina pracovala v petrohradském Technologickém institutu a bokem si vydělávala také jako modelka. Její uříznutý prst policie našla u údajného vraha doma. Muž ho měl podle obžaloby použít k tomu, aby se dostal do ženina mobilu. Z něj pak měl rozeslat zprávu, že jí není dobře a nepřijde proto do práce. 

Z mobilu oběti také vymazal konverzace, kterou s ní přes moderní technologie vedl. Podle jedné z vyšetřovacích verzí měl Jekatěrině dlužit jistý obnos peněz. Prý se kvůli jeho splácení pohádali. Než vrah s uříznutým prstem odešel z bytu, zalepil okna i dveře, aby pach rozkládajícího se těla nezalarmoval sousedy.

„Byla velmi sympatický člověk, všichni jsme ji měli rádi a respektovali ji, je těžké teď o tom mluvit,“ řekl webu pdmnews.ru Mark Šamcjan, jeden z profesorů Technologického institutu. „Měla svoje koníčky, milovala fotografii a svoji práci. Ráda komunikovala se svými studenty, byla to dobrá badatelka i vyučující,“ doplnil smutný profesor.

Hellmuth ( 29. října 2020 23:06 )

A co to ma spolecneho se hranim videoher...? "Fanatik pocitacovych her"... Co to vubec znamena? Ten nadpis nema vubec zadne spojeni s popisem, ci vysvetlenim. No jo, ale co ocekavat od takoveho dna jako je Blesk.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání