Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ženatý školní asistent spal se svojí žačkou (15): Bude pykat do konce života!

Ženatý školní asistent spal se svojí žačkou (15): Bude pykat do konce života!
Ženatý školní asistent spal se svojí žačkou (15): Bude pykat do konce života!  (Autor: Policie/archiv)
Autor: štt - 
20. října 2020
22:07

Richard Perrin byl odsouzen ke dvěma letům vězení za sexuální vztah s patnáctiletou dívkou. Mimo to jí opakovaně posílal své nahé fotografie. Soudce svůj rozsudek zdůvodnil, že muž „dívku připravil o její dětství“.

Perrin pracoval jako asistent na základní škole ve východoanglickém městečku Canon Frome. Během prvního soudního přelíčení neprojevoval nad svým prohřeškem žádné emoce.

Věková hranice pro legální sexuální styk je ve Velké Británii stanovena od 16 let. Prokurátor Tom Walking soudu řekl, že Perrin byl zatčen poté, co jeho příbuzný si všiml několika usvědčujících zpráv v jeho telefonu. „Dle informací o lokaci z telefonu Perrina a jeho oběti se měli během karantény nadále tajně stýkat,“ sdělil Walking. Policie mezitím objevila Perrinovy poznámky ukryté pod sedadlem jeho auta, které mohou pomoct k jeho usvědčení.

Obhájce soudu sdělil: „Perrin byl po dlouhou dobu užitečným a prospěšným pro celou společnost,“ a žádá o snížení rozsudku. Jako další důvod dodal, že Perrinova manželka už podala soudu žádost o rozvod a jeho klient už přišel úplně o vše.

Soudce však na obhájcovu řeč příliš nereagoval a sdělil: „Perrin připravil mladou dívku o její dětství. Věděl, kolik jí je let. Tento trestný čin je natolik závažný, že dostačující je pouze trest odnětí svobody.“

Soud dále rozhodl, aby se Perrin doživotně registroval mezi sexuální delikventy. „Upřímně doufám, že se z trestu poučíte a před soud se už nikdy nebudete muset vrátit,“ dodal soudce.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání