Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dívka (†8) se uskákala k smrti na trampolíně: Ve 40 °C ji k tomu donutili opatrovníci

Autor: shp - 
19. října 2020
05:07

Tyranský pár z texaské Odessy, Daniel (44) a Ashley (34) Schwarzovi, byl zatčen a obviněn z vraždy teprve osmileté Jaylin Anne (†8). Dívenku, kterou měli jako její opatrovníci ve stálé péči, totiž nutili skákat do vyčerpání v děsivém parnu, které dosahovalo teplot až 40 °C.

Jaylin Anne při nuceném hopsání zkolabovala a zemřela na dehydrataci. K tragickému incidentu došlo podle webu People 29. srpna. „Nalezli jsme ji zemřelou na místě. Odhalili jsme, že osmileté dítě bylo trestáno a nebylo mu dovoleno sníst snídani,“ uvedla policie.

Nesměla se ani napít

Tyrani dívence dokonce zakazovali pít vodu. „Bylo po ní vyžadováno, ať skáče na trampolíně bez přestání po dlouhou dobu. Další vyšetřování odhalilo, že osmileté dítě se nesmělo napít vody, protože neskákalo,“ dodali strážci zákona.

Teplota trampolíny dle nich dosahovala přes 43 °C. Země dokonce 65 °C. Meteorologický web Accuweather.com uvedl, že teplota vzduchu se v daný den vyšplhala až na necelých 40 °C. Nebohá dívenka tak umírala v nesnesitelném horku.

Vzpomínky na malého andílka

„Jaylin Anne byla plná života, milovala jízdu na koni, bruslení na ledě a všechny venkovní aktivity. Milovala všechny lidi i zvířata a velmi se zajímala o historii a vědu,“ stojí v dívčině smutečním oznámení zveřejněném krematoriem New Hope.

Vraždící manželé nebyli biologickými rodiči dívenky, šlo o její opatrovníky, řekli členové rodiny televizi CBS 7. Skutečná maminka Jaylin Anne Alysha Andertonová napsala na sociální síť, že se v poslední době snažila dostat k dceři a její sestře.

Matka se ji snažila získat zpět do péče

I druhá dívenka byla v péči Schwarzových. „Nikdy jsem nedostala šanci jí říct, jak těžce jsem se snažila být v jejím životě. Byla jsem tak moc blízko. Jenom měsíce mě dělily od toho, abych je mohla vidět. Ale už je pozdě,“ uvedla na facebooku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání