Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž v Karlových Varech osahával ženu: Policie hledá důležitého svědka!

Autor: VaB - 
25. září 2020
16:12

Karlovarští kriminalisté objasňují případ obtěžování, ke kterému došlo v červenci v Karlových Varech. Muž tam osahával ženu, ta ho polila horkou kávou a utekla. Policisté pátrají po muži, který by mohl pomoci při objasnění.

K děsivému incidentu došlo 29. července brzy ráno. Policistům dosud neznámý muž měl na stezce z Horního vlakového nádraží směrem na Ostrovský most obtěžovat mladou ženu. 

„Využít měl její nepozornosti, neboť měla v uších sluchátka s puštěnou hudbou a neslyšela, když k ní přicházel. K poškozené měl zezadu přistoupit, sáhnout jí pod sukni a osahávat ji na intimních partiích,“ popsala policejní mluvčí Eva Valtová.

Video  Pátrání po muži, který by mohl pomoci s objasněním obtěžování.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Poškozená žena se ale nezalekla a začala se bránit, muže polila horkou kávou a z místa následně utekla. Kriminalistům se šetřením podařilo získat videozáznam, na kterém je zachycen muž, jenž by mohl s celou věcí pomoci. 

Žádají proto širokou veřejnost o spolupráci. „Kdokoliv muže pozná nebo má jakékoliv další informace, které by pomohly k objasnění případu, volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu,“ dodala Valtová.  

SCHWARZENBERG ( 25. září 2020 22:37 )

Že by nějaký indočech nebo lékař z blízkého východu ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání