Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na studentku vypadl kus nábytku z 12. patra: Rozdrtil jí lebku!

Autor: rc - 
28. září 2020
19:03

Nadaná americká studentka Annabel Senová si vyšla se svým přítelem na oběd. Polední pauza však málem skončila tragicky. Na čtyřiadvacetiletou ženu spadlo těžké dřevěné lehátko z terasy o 12 pater výš!  

Dvě náročné operace mozku musela podstoupit Annabel Senová. Žena z New Yorku skončila s vážným poraněním hlavy poté, co si na sklonku ledna vyšla se svým přítelem na oběd. Dvojice zrovna procházela kolem budovy, když zničeho nic z terasy nacházející se ve 12. patře spadlo dřevěné lehátko! Kus těžkého nábytku se zřítil přímo na Annabel.

Čtyřiadvacetiletá žena, která se zrovna chystala na magisterské studium, skončila v kritickém stavu v nemocnici. „Že ji to nezabilo, je opravdový zázrak. Je těžce zraněná, ale není mrtvá,“ uvedl ženin právník Benedict Morelli pro New York Post.

Annabel přežila, ale z tragédie si odnesla trvalé následky. Náraz způsobil, že má dodnes deformovanou hlavu. Navíc žena neustále musí chodit na kontroly k lékařům, a tak se rozhodla provést právní kroky vůči majiteli domu.

Její advokát podle informací britského deníku Mirror uvedl, že v den tragédie bylo větrné a deštivé počasí a křeslo mělo být řádně zabezpečeno, aby se předešlo podobnému incidentu. Zároveň dodal, že Annabel musela opustit své místo v soukromé akciové společnosti a zřejmě se kvůli zranění už nikdy nevrátí k životu, jaký doposud vedla.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání