Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladá policistka (†30) zastřelila synka (†9) a pak sebe: Pohřbili je do jedné rakve

Autor: chal - 
24. září 2020
08:50

Příbuzní se naposledy rozloučili se Sylwií N. (†30) a jejím synkem Wiktorem (†9). Dvojice zemřela za tragických okolností, kdy mladá matka nejprve zastřelila svého chlapečka a pak i sama sebe.

Na přání rodiny budou matka Sylwia N. a její synáček Wiktor už navždy spolu. Těla zesnulých totiž příbuzní nejenže nechali uložit do společného hrobu, ale dokonce do jedné rakve.

Byla to přitom právě Sylwia, kdo nevinného chlapečka sprovodil ze světa. Mladá policistka nejprve zastřelila jeho a pak obrátila zbraň proti sobě. Při pohřbu ležela na rakvi kromě květin také policejní čepice.

Ačkoliv podle vyšetřovatelů není pochyb o tom, že Wiktora zastřelila sama Sylwia, se synem ji vázalo velmi silné pouto, popsali její příbuzní. Vyšetřovatelům se nepodařilo zjistit, proč se mladá matka odhodlala k tak tragickému kroku a spáchala rozšířenou sebevraždu.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

baronessa ( 24. září 2020 10:25 )

A kde se to tedy vlastně stalo? Podle těch dvojitých v u nás asi ne?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání