Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Paur v noci domů nesmí! Zapečetěné dveře a hlídka! Policie dál kope v domě zmizelé mámy 4 dětí Jany

Aktualizováno -
14. srpna 2020
09:24
Autor: VaB - 
14. srpna 2020
05:20

Co se děje s domem Paurových poté, co kriminalisté z Tempusu v noci skončí? Dveře jsou zapečetěné, vše hlídají dvě hlídky! Neproklouzne ani myš… Do domu nesmí ani děti, ani manžel. 

Čtyři dny těžké práce a vyšetřování mají za sebou kriminalisté ze speciálního útvaru Tempus. V domku ve Slavětíně kopou a prohledávají vše, co se dá, už od pondělí. Patrně hledají ostatky zmizelé Jany Paurové, která v domě žila. Ve čtvrtek si na místo nechali dopravit hromadu nářadí, mezi nimi i detektory, které se používají na hledání kovu. 

Jana zmizela před sedmi lety za dosud nevysvětlitelných okolností. Kriminalisté tehdy dům a zahradu prohledali, nic nenašli. Stejně tak ani v okolních lesích. Zmizení nahlásil její manžel Pavel jen několik dní potom, co jeho ženě přišla obsílka s tím, že se má dostavit k podání vysvětlení na policii. Manžel ji totiž týral.

Stálá hlídka

Kriminalisté v domě pracují celý den, občas je slyšet bruska nebo sbíječka, čtvrteční den byl ale oproti jiným klidnější. Policisté ovšem pracují jen přes den, večer se jedou domů prospat. Dům je ale i tak pod dohledem, stojí před ním dvě policejní vozidla s ozbrojenou hlídkou.

Čtyři policisté ze Speciální pořádkové jednotky kontrolují vstupní vrata a okolí, k domu nikdo krom nich v tu dobu nemůže. Před domem jsou 24 hodin, pravidelně se střídají. Dveře jsou navíc zapečetěné, takže Pavel Paur, který je celý den s kriminalisty, musí přespávat jinde. Stejně tak i syn i dcery. 

Video  Policejní pátrání v místě bydliště 7 let pohřešované Jany Paurové. Hasiči si k domu přivezli bagr, na místě je také sací vůz a psovodi se psy, kteří jsou vycvičeni na hledání mrtvol  - Václav Burian
Video se připravuje ...

Nejmladší chtěl za tátou!

Nejmladší syn Pavel (19) se na „místo činu“ několikrát vrátil. Poprvé to bylo v úterý, to přijel autem společně s přítelkyní. Potom se po něm ale slehla zem! Ve čtvrtek ale přišel k hlídce a řekl, že chce mluvit s tátou.

Na chvíli zmizel za vraty domu, po přibližně dvou minutách ale vyšel ven a spokojeně odešel. O hodinu později přišel znovu, odnesl si pití a odjel. Na dotazy Blesku nereagoval.

Nebyl ale jediným návštěvníkem, do domu přijel i starší syn David (20), ten si odnesl dvě tašky a bednu, naložil je do auta a zmizel.

brano34 ( 21. srpna 2020 11:01 )

Zkolabuje u detektoru lži Paur i po druhé?
Jak je známo, během vyšetřování měl Paur jít na detektor lži, ale náhle zkolaboval. Od lékaře si poté Paur obstaral oficiální dokument, podle něhož není výslechu na detektoru lži schopen...
Tak o toho doktora by se kriminalisté měli více zajímat!

RkrausR ( 15. srpna 2020 20:31 )

Strašně by mě zajímalo zda prohledali toto místo které jsme před 6,5 lety nahlásili je to jen přes 2 zdi
50.3502331N, 13.9091172E

veselabublinka ( 14. srpna 2020 21:58 )

Možná mu nikdy nebude prokázaná vražda svojí ženy a tím pádem se nedostane před soud,ale Boží soud ho nemine!

krapotkin ( 14. srpna 2020 12:32 )

Paura neznám, ale znám Poura, ale to je jenom úplatkář.

ivalen ( 14. srpna 2020 10:33 )

Pokud je chytrej, tak se jí už dávno zbavil a přemístil jinam. Nikdo nepochybuje o tom, že je vrah (úmysl či nešťastná náhoda při opakovaném týrání). Přál bych si, aby našli důkazy a konečně dostal, co zaslouží.
Násilí na ženě od chlapa je největší zbabělost

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání