Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Žena přišla z práce domů dříve: Přistihla chotě, jak zneužívá dívku (14) na manželské posteli!

Paul Beecher Russell je obviněn ze zneužívání čtrnáctileté dívky.
Paul Beecher Russell je obviněn ze zneužívání čtrnáctileté dívky.  (Autor: Wichita Coutny Jail)
Autor: shp - 
6. srpna 2020
19:39

Manžel Paul Beecher Russell (51) z Texasu poprosil svou polovičku, ať skočí před návratem domů pro nákup. Ona se ale rozhodla, že to počká. Když přišla žena domů, zděsila se. V manželské posteli totiž uviděla svého partnera, jak znásilňuje teprve čtrnáctiletou dívku.

Když dorazila žena domů, zjistila, že jsou dveře od ložnice zamčené. „Jenom minutku, jsem v koupelně,“ odvětil jí její muž, podle webu The Times Record News.

Násilníka načapala při činu

Manželka proto použila vlastní klíč, a když otevřela, nestačila se divit. Russell ležel nahý na čtrnáctileté dívce, která na sobě neměla kalhoty ani kalhotky. Žena začala křičet a dítě mohlo uniknout.

Russel pak z domova unikl ve svém autě. Policie ho ale zastavila. Muž byl obviněn ze dvou případů ohrožení dítěte, které se odehrály letos v květnu, a z dalších, které se měly odehrát letos v lednu a loni v prosinci. Identita dívky zůstala utajena. 

Hrozí mu 51 let ve vězení

Russell byl taktéž obviněn z kladení odporu při zatýkání. Na soud čeká ve vězení. Pokud bude odsouzen ze všech činů, může za mřížemi skončit až na 51 let. Jeho ženu případ psychicky poznamenal.

salto ( 7. srpna 2020 16:48 )

Čuňák - že zrovna na manželské posteli. Jako by mu nestačilo si zadovádět na gauči

hejhej ( 7. srpna 2020 11:04 )

Odporný úchyl, zrůda, lidský odpad.

SlunceM ( 7. srpna 2020 09:45 )

Slečna tam byla nejspíš dobrovolně a utekla pouze před manželkou.

vencakurnaa ( 7. srpna 2020 08:23 )

No nalijeme si čistého vína- i mnohem mladší pubertální ( slečny, dcery a dívky) nejen že (chodí píchat za KREDIT, Dárky, oblečení) a vzhledem k tomu, že mám kamaráda GYNEKOLOGA - tak ten by o takových to malých a mladých KOŠŤATECH trpícími na různé Smradlavé výtoky a nemoci - mohl napsat doslova Bájný DEKAMERON od Boccaccia ! Tož asi tak...

pelagie ( 6. srpna 2020 20:10 )

Ufiknout a šlus.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání