Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Při srážce mustangu s rapidem u Špindlu zemřel generál Jakubů: Řidič sporťáku promluvil

Autor: rc - 
31. července 2020
12:17

Minulý rok v září zemřel při tragické autonehodě generál rozvědky Milan Jakubů. Nehodu měl zavinit Vojtěch Ch., který měl ve velké rychlosti přejet do protisměru. Amatérský závodník se ze svého činu bude zodpovídat před soudem a hrozí mu až šest let vězení. Někdo mu na poštovní schránku napsal, že je vrah!

Od tragické smrti generála rozvědky Milana Jakubů uplynul téměř rok. Generál jel se svou manželkou Škodou Rapid, když se u Špindlerova Mlýna proti nim vyřítil sportovní Ford Mustang, který řídil Vojtěch Ch.

Na sedadle spolujezdce měl dvanáctiletého chlapce. Vojtěch Ch. údajně  ve velké rychlosti nezvládl řízení, v zatáčce vyjel do protisměru a narazil do škodovky, kterou řídil Jakubů.  

Vojtěchovi Ch. hrozí za usmrcení z nedbalosti a z těžkého ublížení na zdraví až šest let za mřížemi. Soudní řízení má podle informací TN.cz začít zřejmě již letos. „Pracuje se na tom. Teď to přijde. Bude to řešeno,“ řekl pro TN.cz a připustil, že osudný den jel velkou rychlostí.

„Nepřiměřeně daný situaci,“ popsal amatérský závodník, který  v současné době bydlí v Pardubicích. Na poštovní schránce se mu mají objevovat vzkazy, v nichž mu lidé připomínají nehodu. Naposledy mu tam měl někdo napsat slovo vrah.

.tg.bb ( 31. července 2020 17:01 )

Chudák Žondra? blicí smile Žondra šel loupit (jako již poněkolikáté, předtím okradl několik seniorů), do obydlí se dostal lstí, chtěl peníze a dopustil se násilí a ublížení na zdraví. Šlo o vícero úmyslných trestných činů. Zatímco ten k.etén v mustangu předpokládám nikoho zabít nechtěl, je to jen další z řady pitomců, kteří se vyskytují na našich silnicích. Autonehoda (až na vzácné výjimky - které je ovšem nutno vždy DOKÁZAT) není úmyslným trestným činem.

By mě zajímalo, co bys lysá horo dělal, kdyby individuum Žondra napadlo tvého oblíbence Michala Davida.

bullshit ( 31. července 2020 12:57 )

Ani za rok to soud není schopný rozlousknout

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání