Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krásná seriálová hvězda se stala obětí útoku šílence: Agresor ji v restauraci pořezal nožem

Autor: jel - 
28. července 2020
12:28

Americká herečka a modelka Spencer Grammerová (36) je známá především proto, že zapůjčila svůj hlas postavě Summer Smithové v populárním animovaném seriálu pro dospělé Rick a Morty. V pátek večer však skončila na pohotovosti s řeznými ranami. V restauraci, kam si vyrazila s kamarádem, totiž řádil agresivní útočník.

Osudnou se slavné krásce stala newyorská restaurace Černý mravenec, kde trávila čas s kamarádem Janem Phillipem Muellerem (32) v pátek okolo půl 12 večer. Do podniku totiž dorazil opilý muž, který se dožadoval stolu. Personál ho však odmítl, protože restaurace měla brzy zavírat a hosté už nebyli pouštěni dovnitř.

S tím se však opilec nehodlal smířit a začal se prát s jedním z hostů, který se prý houpal na židli a hlasitě nadával. „Všichni se zvedli ze svých židlí, bylo tam asi 15 lidí a všichni se je snažili od sebe roztrhnout,“ popsal pro The New York Post svědek David. „Vypadalo to jako úplná rvačka,“ dodal.

Útočník si navíc vzal na pomoc neznámý ostrý předmět, některé zdroje uvádí, že se jednalo o nůž, což ale policie nepotvrdila. Během chaosu agresor sekl Grammerovou do předloktí a jejího kamaráda do zad. Oba museli být převezeni do nemocnice. „Jeden chlap se snažil sebrat opilci zbraň, pak jsem ale viděl, jak mu teče krev ze zad,“ řekl David s tím, že v tu chvíli se rozhodl volat záchranku.

Ostatním hostům se zatím podařilo dostat útočníka na zem, bohužel jim proklouzl a rychle utekl. Policie však zveřejnila krátké video, kde agresora zachytila jedna z bezpečnostních kamer. „Hledaný kvůli napadení. Viděli jste ho? Víte, kdo to je? Obraťte se na policii,“ napsali policisté k videu.

pajato73 ( 28. července 2020 14:01 )

...a kdo to byl...????? samozrejme zase cernoch.... Fucky you Black lives Matter

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání