Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vrah malého Marečka (†2) zemřel ve vězení: Máma ho oplakává, jiní mu smrt přejí!

Autor: VaB - 
2. července 2020
15:18

Měl si odsedět trest za utýrání malého Marečka (†2) z Loun. Josef Kuča (†21) ve vězení ale zemřel. Jeho matka ho oplakává, jiní mu smrt přejí. Mareček zemřel po dlouhém týrání a poslední týdny jeho života byly učiněné peklo na zemi.

Úmrtí malého Marečka (†2) v Lounech v roce 2019 otevřelo velmi sledovanou kauzu plnou překvapivých zvratů a šokujícího násilí. Josef Kuča (†21) měl malého chlapce týrat zvlášť surovým způsobem. Pokládal ho na rozžhavený sporák, dával mu facky, sprchoval ho ledovou vodou, pálil ho cigaretami a kousal, mlátil ho rukou i vařečkou.

Poslední rána byla pro Marečka osudná, Kuča ho uhodil tak silně, že mu poškodil mozek a míchu. Chlapeček pak po dlouhých hodinách agonie zemřel ve své postýlce. Vrchní soud za to Kučovi na sklonku června udělil výjimečný 22letý trest. 

Rodiče nechápou, co se stalo

Ve středu ale server Extra.cz zveřejnil zprávu o tom, že vrah zemřel. Policie měla vyloučit cizí zavinění. Rodině prý zprávu o úmrtí jejich syna předala policie bez podrobností. „Prakticky nic nevíme. Jen nám řekli, že vyloučili cizí zavinění, ale že nám víc říct nemohou, dokud to nevyšetří,“ svěřil se Kučův otec.

Jeho syn by si podle něj na život nesáhl. „Když jsme s ním mluvili naposledy, to bylo dva dny před soudem, řekl nám, že nemá v úmyslu si brát život. Že ho nic nezlomí a že si svůj trest chce odsedět,“ dodal otec s tím, že jsou si vědomi činu, který spáchal, ale pořád je to jejich syn.

Tsunami nenávistných komentářů

Zdrcená Kučova matka na svém facebooku zveřejnila poslední vzkaz: „Už mi odešel navždy.“ Sociální sítě zavalila vlna nenávistných komentářů na odsouzencovu adresu. „No a co? Ještě řvi, že chcípnul. Dobře mu tak. Ani neměl odvahu na to, aby si trest odpykal,“ napsal podle Extra.cz jeden z komentujících. Povahu většinových reakcí na Kučovu smrt dobře ilustrují dva následující komentáře. „Dobře mu tak. Zasloužil si smrt. Jen škoda, že moc netrpěl. Umučila bych ho k smrti,“ přidává se další komentující. „Škoda, že nejspíš pořádně netrpěl. Zrůda hnusná. Ať se usmaží v pekle,“ přidává se na facebooku další. 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání