Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejhledanějšího mafiána Pavla našli po 17 letech zakopaného: Šokující detaily jeho smrti!

Autor: jel, rc - 
18. června 2020
05:20

Sedmnáct let pátrali slovenští policisté po mafiánovi Pavolu Egreckém, který jim v roce 2002 pláchl přímo z policejní stanice. V březnu 2019 vykopali jeho ostatky, které byly na nelegálním pohřebišti v Dunajské Stredě zřejmě více než patnáct let. Mafiánovi, který údajně patřil k obávanému gangu bosse Ludovíta Sátora, se údajně stal osudným poměr se ženou, zavraždil ho její manžel. Nyní se objevily děsivé podrobnosti o jeho smrti.

Sedmnáct let elitní slovenští policisté z Národní kriminální agentury pátrali po Pavolu Egreckém. Nejhledanější muž Slovenska měl podle informací slovenského deníku Plus Jeden Deň vybírat výpalné od podnikatelů v Martine. Egrecký měl co do činění s mafiánskými šéfy Dušanem Kečekéšem a Igorem Lavrinčikem, kteří měli kontakty na obávané mafiánské rodiny čermákovců a sýkorovců, oba zločinci jsou v současné době za mřížemi.

Když po zatčení Egrecký utekl přímo z policejní stanice, stal se jedním z nejhledanějších mužů na Slovensku. „Věděli jsme, že ho hledá policie. Bylo to ve všech médiích. Vím, že měl blízko k Lavrinčíkovi a Kečkéšovi, a když ho zadrželi, tak utekl přes záchodové okno. Od té doby jsme o něm nic nevěděli. Mysleli jsme si, že je někde v zahraničí,“ uvedl jeho bratr pro Topky.sk.

Úkryt po útěku údajně našel u jiného člena mafiánského gangu, Andreje Reisza. Místo vděku, že jej známý ukryl, si však údajně začal milostný poměr s manželkou svého ochránce. To Riesza namíchlo tak, že Egreckého zavraždil.

Podle informací serveru tvnoviny.sk měl mafián svázané ruce a nohy, šňůru kolem krku a kulku v hrudníku. Mrtvý by prý měl být i Reisz, toho údajně v roce 2006 zavraždil sám jeho šéf Sátor! Jeho ostatky se nikdy nenašly, podle serveru proto, že mafiáni měli jeho tělo rozporcovat v mlýnku na maso a ostatky rozsypat v Malém Dunaji. Větší kosti prý zakopali.

Společně s Egreckým bylo na místě údajně nalezeno mnoho dalších těl. Policii nelegální pohřebiště ukázal jiný člen mafiánského gangu. Policie dosud vykopala 18 obětí, k jejich identitě se však nechce vyjadřovat. „K identitám poškozených se z důvodu citlivosti jednotlivých případů a také vzhledem ke stále probíhajícímu vyšetřování, nebudeme vyjadřovat,“ uvedl pro server mluvčí policejního prezídia Michal Slivka. „V případě, že to procesní situace dovolí, poskytneme více informací,“ dodal.

V galerii naleznete Čechy a Slováky hledané Interpolem:

panchovilla ( 21. června 2020 14:17 )

Jj demokracie v kostce,nejhorší budou vždycky bílí

w.mojko ( 18. června 2020 16:51 )

Moj boze, to ste naozaj v redakcii taki dementi??? Ked uz pisete o niekom, aspon to piste spravne
Pavola, Petera...to ako keby ste sklonovali Karela a nie Karla, Zdeneka .Alexandera atd..

hahans ( 18. června 2020 08:16 )

Reakce na pfoto1

hahans ( 18. června 2020 08:15 )

A co Minář ? Nesvolává demonstrace na naší ochranu ? Nebo má strach, že by ho Piráti práskli do Bruselu ?

pfoto1 ( 18. června 2020 07:13 )

Je zajímavé, že o šokujících detailech smrti mafiána Pavla diskutovat lze, ovšem u předešlých článků o smrti černocha, či cikánech kteří napadli záchranáře je diskuse zablokovaná! To už jste vážně takoví pokrytci? Když už nedokážete lidem vnutit, jak mají myslet, tak jim alespoň zakážete se o svých názorech vyjadřovat?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání