Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pobodání v Milovicích: Policie zadržela podezřelého!

Aktualizováno -
4. června 2020
08:02
Autor: VaB - 
3. června 2020
21:30

V Milovicích došlo k pobodání! V jedné z místních ubytoven došlo k incidentu mezi dvěma osoba, jedna utrpěla zranění a vrtulník jí převezl do nemocnice v Praze. Policie už zadržela jednoho podezřelého. 

Policisté a záchranáři zasahovali v Milovicích ve Vrutické ulici u incidentu mezi dvěma osobami. Podle informací Blesku mělo k incidentu dojít v jedné z ubytoven. Pro zraněnou osobu na místo zamířil záchranářský vrtulník. 

„Došlo k incidentu mezi dvěma osobami, jedna utrpěla zranění, se kterými byla převezena k ošetření do nemocnice, na místě je prováděno šetření,“ řekl Blesku mluvčí policie Zdeněk Chalupa.

Chalupa později doplnil, že k napadení došlo kolem osmé hodiny večer před tamní ubytovnou. Případem se zabívají nymburští kriminalisté, kteří zadrželi podezřelého. Má jím být lehce zraněný muž. 

Mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová potvrdila, že jedna osoba utrpěla bodná poranění a po intenzivní lékařské péči byla letecky převezena do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Druhá osoba byla s lehkým zraněním převezena na chirurgii. 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání