Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Syn ubodal otce během online setkání alkoholiků: Brutální vraždě přihlíželo 20 lidí!

Autor: DH - 
22. května 2020
23:04

Dvaasedmdesátiletý Dwight Powers žijící na newyorském Long Islandu byl ubodán svým vlastním synem během online kamerového sezení s alkoholiky, mezi které také patřil. Kruté smrti online přihlíželo v jednu chvíli přibližně 20 lidí.

Policie dorazila k zavražděnému muži během čtvrtečního dopoledne do Dixonovy ulice ve městě Amityville na newyorském Long Islandu. Na místě už je čekal dvaatřicetiletý Thomas Scully-Powers, syn zavražděného, který z místa činu utekl oknem, ale krátce nato byl dopaden. Právě on měl vlastního otce ubodat.

Zavražděný Dwight Powers (72) se léčil z alkoholismu a se svým synem žil ve společné domácnosti. Přímo během své smrti se účastnil online sezení s dalšími dvaceti alkoholiky přes streamovací službu Zoom. Právě oni do jeho domu zavolali policii, když si uvědomili, že živě přihlíží vraždě.

Podle policie si nejprve lidé na Zoomu všimli, že něco není v pořádku, když se Powers během hovoru sesunul k zemi. Následně se místo něj na kameře počítače objevil jeho, údajně nahý, syn. „Vypadalo to, jako by sundával prostěradlo z postele. Byl nahý a patrně plešatý a na levé paži měl tetování,“ řekl americkým médiím jeden z účastníků sezení s tím, že mu přišlo, jako kdyby dotyčný něco na zemi zakrýval. Pak si všimnul, že je sledován na počítači ostatními, a tak zakryl kameru.

Účastníci skupinového chatu pak přibližně 10 až 15 minut zjišťovali, kde Powers bydlí, aby na místo mohli zavolat policii. Po příjezdu hlídky na ně syn čekal, ale podle policejního mluvčího praštil oba policisty do obličeje dveřmi při otevírání a utekl oknem. Za hodinu byl ovšem zadržen. Policie okresu Suffolk ho nyní viní z vraždy druhého stupně.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání