Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bestiální majitelka vyhodila rodícího pejska na ulici: Ze zbídačené fenky viselo šťěňátko!

Autor: DH - 
17. května 2020
17:38

Žena v USA vyhodila na ulici svoji červy prožranou fenku. Když se týraného psa pokoušeli zachránit zděšení sousedé, řekla jim, že za to fenka nestojí. Annie ale bojuje dál, a to doslova o holý život. Její majitelka naopak skončila na policii.

Annie je kříženec labradora a pitbula. Se svojí majitelkou žila ve městě Woodward v Oklahomě, ale koncem minulého měsíce ji úřady z „péče“ odebraly. Záchranářům se ji podařilo zachránit ze spárů bestiální majitelky na poslední chvíli.

Předčasně přitom rodila, všech deset štěňat ale zemřelo, protože fenka byla po celou dobu těhotenství těžce dehydratovaná. Majitelka na ni ještě před záchranáři plivala se slovy, že za to nestojí. Z fenčina těla přitom viselo jedno ze štěňat...

Policie v současné době majitelku obvinila z brutálního týrání zvířat. Zranění, která měla na sobě nebohá fenka, odrovnalo i zkušené záchranáře. Podle místních totiž majitelka na Annie poštvala svých pět dalších psů, kteří ji vážně poranili. V mezidobě se už do ran dali červi. Podle veterináře byla mimo to i silně podvyživená.

Týraná Annie musela rovněž podstoupit akutní operaci a následně ji úřady z Oklahomy převezly do Pewsitive Restorations ve městě Aurora v Coloradu, kde se o ni stará tamní tým ze záchranné stanice. Nyní je nebohá fenka pod silnými léky tlumícími bolest a lékaři se snaží zachránit její těžce poškozenou kůži. Pokud to neudělají, mohla by jí z těla odpadnout.

„Její kůže se začala rozpadat. Pokud neprodělá další operaci, pomalu jí začne z těla slézat,“ řekli zaměstnanci novinářům. Annie nakonec tuto operaci úspěšně podstoupila 4. května, ale bohužel o čtyři dny později musela znovu na další, protože začala kvůli krevní sraženině v těle krvácet. Lékaři si stále s tímto vzácným jevem neumí poradit. Bojují ale dál.

Cena za léčbu Annie se v tuto chvíli už vyšplhala na 15 tisíc dolarů a bude se dále zvyšovat. Prezident záchranné stanice Krissy Mosbarger je ale odhodlaný Annie zachránit život. „Její majitelka řekla, že za to nestojí. Ale to není pravda, protože stojí. A my jí to na dálku ukážeme. Annie ve svém životě pozná lásku, možná úplně poprvé,“ uvedl Mosbarger.

Pepa Re ( 25. května 2020 22:37 )

Bývalá majitelka ať chcipne na lepru

Zdenek Stipsky ( 21. května 2020 02:36 )

Aby ta svine chodila pozpatku.

majojo ( 19. května 2020 08:18 )

Zvířátku přeju jen to nejlepší. Ale pane autor, pejsci neroděj, to fenky!

PPP150W ( 18. května 2020 14:42 )

Tohle je patrně jedna z mála věcí, na které se shodneme.

Dee Dee ( 18. května 2020 10:51 )

Chce se mi z toho brečet.. co všechno si musela fenka vytrpět. Tý č*b*e co vlastnila toho nebohého psa bych přála přinejmenším stejné zacházení. Osobně bych "paničku" řezala od rána do večera. Takováhle individua nemají právo na život.. natož se množit nebo vlastnit jakoukoliv němou tvář.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání