Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Brutální útok na Zlínsku: Pobodaného muže v kaluži krve zachraňovali policisté!

Pobodání na Zlínsku: Policie zachránila muži život.
Pobodání na Zlínsku: Policie zachránila muži život.  (Autor: Policie ČR)
Autor: DH, ČTK - 
14. května 2020
13:52

Zlínští kriminalisté prošetřují případ pobodání muže na jedné z chat v moravské metropoli. Účastníci závažného trestného činu mají být údajně příbuzní. Policisté, kteří na místo dorazili ihned po činu, zraněnému zachránili život. 

 

Prověřování případu je na samém počátku, policie proto k němu nyní nebude sdělovat další podrobnosti, řekla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Policisté z prvosledové hlídky, kteří k události vyjížděli, našli zraněného muže sedět na židli uvnitř chatky. „Na zádech měl čtyři bodnořezné rány, které silně krvácely. Policisté neváhali, muže položili a začali s jeho ošetřováním. Snažili se zastavit silné krvácení, což se jim za pomoci několika tlakových obvazů podařilo. Využili přitom znalostí ze zdravotnického proškolení, kterým oba prošli,“ uvedla Kozumplíková.

Podle lékaře, který se na místo záhy dostavil, policisté muži zachránili život. Záchranná služba pak zraněného převezla do nemocnice. „Další okolnosti závažného trestného činu, k němuž došlo mezi blízkými osobami, prověřují zlínští kriminalisté,“ doplnila mluvčí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání