Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Maminka sedmi dětí záhadně zmizela, pak našli tělo: Zavraždil ji Erik kvůli nevěře?

Aktualizováno -
30. dubna 2020
15:39
Autor: shp - 
29. dubna 2020
21:14

Byl na nějaký čas v Anglii. Jenže když se Erik (37) vrátil na rodné Slovensko, čekalo ho nepříjemné překvapení. Zjistil totiž prý, že mu byla jeho manželka nevěrná. Měl ji kvůli tomu zavraždit. Tělo dosud neidentifikované ženy pak kriminalisté našli v mělkém hrobu v lesíku u silnice, zhruba 100 km daleko od Erikova bydliště.

Byla to láska jako trám, ze které vzešlo sedm dětí. Jenže Erikova manželka se měla uchýlit k záletům, když její milý odjel do Anglie. Po jeho návratu ale vše prasklo. Slovák pak měl svou choť zavraždit.

Video  Zadržení Erika podezřelého z vraždy  - Policie SR
Video se připravuje ...

Nezvěstná byla od března

Žena z Krompachů byla podle informací TV Markízy nezvěstná od března. Policie ve spolupráci s NAKA – Národní kriminální agenturou rozjela rozsáhlou akci Kamiben (v překladu láska).

Během ní byl Erik zadržen a umístěn za mříže. Tělo zavražděné měl podle televize zakopat 100 kilometrů od osady, kde spolu s dětmi žili. Akce Kamiben ale ještě zdaleka neskončila.

Našlo se tělo

Jak zakuklenci, tak forenzní specialisté prohledávali Erikův domov. Všichni museli mít speciální vybavení s ochranou kvůli pandemii koronaviru. Jejich práci v osadě přihlížely desítky zvědavců, včetně malých dětí.

Nakonec se podařilo najít i inkriminovaný lesík u silnice a v něm po chvíli kopání také tělo. Ostatky však musí být podrobeny důkladné analýze, která potvrdí, nebo vyvrátí, zda jde o Erikovu manželku. Vyšetřování případu však učinilo významné pokroky.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání