Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ivan dlouhých 13 hodin utíkal policii: Obvinili ho z vraždy ženy!

Autor: ČTK, yks - 
23. března 2020
12:38

Kriminalisté obvinili třiačtyřicetiletého muže z vraždy o rok mladší ženy v obci Velký Ratmírov na Jindřichohradecku. Tragédie se stala v sobotu ráno. Muž z místa odjel a policie jej po několika hodinách zadržela v sobotu večer na Jičínsku.

O obvinění policisté informovali v pondělí na svém webu. „Kriminalisté v souvislosti s obviněním muže podali státnímu zástupci podnět k návrhu na vzetí obviněného do vazby. Na případu dále pracují. Žádné další informace k případu v tuto chvíli nebudeme sdělovat,“ uvedla jihočeská policejní mluvčí Lenka Krausová.

K násilné smrti došlo v sobotu ráno v obci na Jindřichohradecku po konfliktu dvojice, jejíž vztah je neznámý. Podle prvotních informací vzniklý konflikt následně přerostl v napadení, při kterém žena utrpěla vážná poranění. „Žena po napadení svým zraněním podlehla,“ informovala Blesk.cz mluvčí policie Lenka Krausová.

Muž pak z místa činu odjel a policie po něm pátrala dlouhých třináct hodin. Nakonec ho zadržela v sobotu večer v 19 hodin na Jičínsku.

dietr ( 23. března 2020 12:48 )

zase ani slovo o tom, že tam policie zasahovala už v pátek

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání