Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zhroutil se v záchvatu kašle uprostřed nákupního centra! Děsivé video je prý jen pokus o vtip

Děsivé video nápadně připomíná šokující scény obětí koronaviru v Číně.
Děsivé video nápadně připomíná šokující scény obětí koronaviru v Číně.  (Autor: Reprofoto Daily Star Online)
Autor: yks - 
28. února 2020
19:25

Tisíce mrtvých na celém světě má na svědomí onemocnění vyvolané koronavirem nCoV-2019. To je navíc silně nakažlivé, a tak není divu, že v lidech podvědomě vyvolá strach setkání s lidmi, kteří působí dojmem nemocných či nakažených.

Londýnská čtvrť Canary Wharf platí za centrum obchodu, a nachází se tu proto mnoho kancelářských pracovníků a také obchodů. V jednom místním nákupním centru jménem Jubilee Place došlo k děsivému výjevu. Jeden muž náhle začal kašlat a zhroutil se na podlahu. 

Zákazníci i zaměstnanci záchvatu vyděšeně přihlížejí a ochranka mu spěchá na pomoc. Přinesou mu trochu vody a muži se rychle uleví. Zdá se, že záchvat na něm nezanechal žádné následky.

Video kolovalo na sociálních sítích, ovšem představitelé ochranky potvrdili internetovému portálu Daily Star Online, že celá scéna byla jen podvodné video určené k pobavení!

Zjistili to pomocí bezpečnostní kamery, která snímá centrum a na níž je patrné, že celý incident někdo natáčel na kameru a oba muži – „herec“ i „kameraman“ – přišli spolu. Nutno podotknout, že šlo o pěkně hloupý žert...

andorea ( 28. února 2020 21:00 )

Hodně blbá sranda.

tryskomys ( 28. února 2020 20:12 )

Můžou být rádi,že je diváci nelynčovali za nejapný žert.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání