Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Chlapeček (†3) utonul v akvaparku! Rodiče u bazénu jen bezmocně naříkali

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Shutterstock)
Autor: yks - 
24. února 2020
11:01

Britští rodiče William a Sumitra Watsonovi zažili v neděli odpoledne během dovolené na ostrově Phuket v Thajsku obrovský šok. Během návštěvy akvaparku se jejich malý syn Bobby Watson (†3) v nestřežené chvíli zřítil do dojezdového bazénku pod klouzačkou.  Dříve, než mu přispěchali na pomoc, bylo již na záchranu příliš pozdě.

Když plavčíci skočili pro bezvládné dítě do vody, nacházelo se u dna asi 120 cm hlubokého bazénku a bylo v bezvědomí. Snažili se mu poskytnout první pomoc.

Jak uvedl britský Daily Mail, okolo se shlukli turisté, kteří přihlíželi tomu, jak zoufalí rodiče a bezpochyby také Bobbyho starší bráška Billy (7), pláčou na kraji bazénku a nedokážou pochopit, co se stalo.

Policie uvedla, že oznámení o neštěstí v akvaparku obdržela o půl páté odpoledne. Na místo vyrazili záchranáři a chlapečka odvezli do místní nemocnice. Tam ale krátce po příjezdu lékaři konstatovali jeho smrt. 

Akvapark The Blue Tree Water Park otevřeli minulé léto a jeho zástupci uvedli ve svém prohlášení, že jsou neštěstím hluboce šokováni.

 

Menix55 ( 24. února 2020 12:14 )

Strčte si do .p.r.dele tyhle opsaný články šmejdi!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání