Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Drama na Písecku: Řidič BMW střílel po druhém autě! Zatkli ho pro pokus vraždy

Aktualizováno -
15. ledna 2020
14:01
Autor: dce, VaB - 
15. ledna 2020
11:40

V Krsicích na Písecku bylo ve středu ráno rušno! Konflikt mezi řidiči BMW a škodovky vygradoval natolik, že muž (35) z BMW začal střílet. Policie po střelci začala okamžitě pátrat a po několika hodinách ho dopadla. Muže podezírá z pokusu o vraždu! 

Od brzkých ranních byla jihočeská policie v pozoru! V Krsicích na Písecku došlo mezi ke konfliktu mezi dvěma řidiči, při čemž jeden po druhém začal střílet. Z místa pak ujel. 

„Jihočeští policisté ihned učinili opatření v souvislosti s pátráním po řidiči podezřelém z útoku. Vozidlo, po kterém bylo vyhlášeno pátraní, bylo nalezeno v Písku," uvedla mluvčí policie Lenka Krausová. 

Video  Střelba na Písecku. Řidič BMW střílel po Škodě Kodiaq. Na videu je slyšet, jak se rozsypalo sklo.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Díky rychlé a profesionální práci se policistům o několik minut později podařilo zadržet i podezřelého řidiče (35). A to jen několik stovek metru od jeho vozidla. Při incidentu se nikdo nezranil. 

„Kriminalisté zjišťují veškeré okolnosti tohoto případu a ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení proti podezřelému, a to ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu," sdělila mluvčí. Dodala, že muž má trestní minulost. Policisté už podali návrh na vzetí do vazby. 

offline ( 15. ledna 2020 18:43 )

A jestli má na mozku hematom a byl nalitý jak zákon káže, tak vyfasuje velkou omluvu od Policie a od řidiče prostříleného auta tučné odškodnění.

LVKV ( 15. ledna 2020 14:24 )

Řidič BMW ? Tak to zas bude bez milosti podmínka. L

Kazin ( 15. ledna 2020 13:43 )

Parádní demokracie. Ale určitě za tohle může Rusko, Putin, a bolševici. No Sametová se krásně barvý a tohle naší zákonodárci potřebuji. A kolik stupidních občanů ČR to žere.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání