Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Odvážlivec natočil vánoční oslavu nejmocnějšího mafiána: Co bylo „pod stromečkem?“

Autor: shp - 
27. prosince 2019
19:03

Jiný kraj, jiný mrav? Takováhle vánoční párty, která se odehrála v dosud neidentifikované mexické vesnici, se opravdu jen tak nevidí. Pro své blízké, parťáky ve zbrani, ale i chudé místní obyvatele ji pořádal Iván Archivaldo Guzmán (36), syn nechvalně proslulého drogového bosse Joaquína Guzmána (64) známého pod přezdívkou El Chapo neboli Prcek.

Video  Vánoční drogová párty: Syn mafiána Joaquína „Prcka“ Guzmána rozdával auta.  - Snapchat
Video se připravuje ...

Video, které se objevilo na sociální síti, zachycuje vskutku netradiční vánoční oslavy. Iván Archivaldo Guzmán uspořádal velkolepou oslavu, na které rozhodně nešetřil. Dárky rozdával jak svým nejbližším, tak chudobou postiženým vesničanům.

Kartelu Sinaloa se stále daří

Děkujeme vám, Done Iváne,“ radovaly se malé děti, když dostaly jídlo. Na oslavě byla přítomna jako dárky auta, všude byl dostatek jídla, alkoholu a nechyběla ani naživo hrající kapela. I když skončil Prcek ve Spojených státech za mřížemi, kartelu Sinaloa se stále daří.

Kokain podle všeho rozváží do nejrůznějších koutů Ameriky. I když jsou to kriminální živly, rodina Guzmánů nemá v Mexiku vyloženě špatnou pověst. Jak uvedl Daily Mail, po vzoru kolumbijského mafiána Pabla Escobara (†44), i oni věnovali část svého jmění obyčejným lidem.

Doživotní vězení pro Prcka

Iván Archivaldo Guzmán je jedním z šesti synů Prcka. Ten byl letos v červenci odsouzen k doživotnímu vězení za pašování drog, plánování vražd, účasti v organizovaném zločinu a mnoha dalších ilegálních aktivit. Trest si odpykává v známé coloradské věznici ADX Florence.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání