Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brutální vražda v Humpolci: Pobodanou barmanku (†59) našel zedník! Vraha policie dopadla

Aktualizováno -
13. prosince 2019
17:40
Autor: VaB, čad, ČTK - 
13. prosince 2019
09:25

V Humpolci došlo v místní restauraci k brutální vraždě! Zedník, který šel do restaurace pracovat, našel brutálně zabitou barmanku Danuši (†59). Pachatele vraždy zadrželi ještě týž den.

V ulici Na Kasárnách v Humpolci na Vysočině došlo k brutální vraždě barmanky Danuše (†59). Na místě ji měl najít místní dělník, který šel  do zavřené restaurace pracovat. 

Ženu objevil v restauraci v šest ráno nahou a zcelou zkrvavenou. Podle informací Blesk.cz byl způsob provedení vraždy obvzláště brutální, žena prý utrpěla několik bodných ran.

Muž po nálezu ženy zaalarmoval polici, která na místo přijela během pár minut. „Případ kvalifikujeme jako zvlášť závažný zločin vraždy," uvedli před desátou hodinou policisté na svém Twitteru.

Později týž den policie podezřelého z vraždy zadržela. "Muž je český občan, nemá trvalý pobyt v Humpolci, bližší informace nyní nelze sdělit," řekla odpoledne mluvčí policie Dana Čírtková.

Na místě zasahovala i záchranná služba. „Posádka na místě zasahovala. Lékař na místě konstatoval úmrtí. Nejsem vám k tomu schopna říct více informací,“ uvedla tisková mluvčí Záchranné služby kraje Vysočina. 

verka1 ( 13. prosince 2019 16:16 )

Proto se Zeman z Vysočiny odstěhoval.
Co se tento rok děje, hrůza des.

Matos7 ( 13. prosince 2019 12:07 )

Pátek 13. Toť vše.

agfor ( 13. prosince 2019 12:04 )

Zedník si šel v pracovní době cvaknout ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání