Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Policista-nekrofil osahával ňadra mrtvé ženy. Usvědčila ho jeho vlastní kamera

Policista osahával mrtvole ňadra.
Policista osahával mrtvole ňadra.  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
5. prosince 2019
21:13

Strážce zákona? Ale kdeže! Tenhle policejní důstojník z Los Angeles není nic jiného než úchylný chlívák. Ve službě totiž osahával ňadra mrtvé ženy, k níž byl přivolán. Z nekrofilního chování ho usvědčila jeho vlastní miniaturní kamera, kterou měl připevněnou na těle. Vše totiž nahrála.

Policista, kterého britský list Daily Mail označil za veterána ve své profesi, byl s kolegou přivolán k případu zemřelé ženy, jejíž tělo bylo nalezeno na veřejnosti. Důstojníkův kolega se v jednu chvíli vrátil do auta, aby něco přinesl.

Úchylný policista si vypnul kameru na těle a začal ženu osahávat. Jenže netušil, že kamery, které mají losangeleští policisté připevněny k uniformám, natáčejí ještě dvě minuty poté, co jsou vypnuty. To se mu stalo osudným.

Záznam viděli nadřízení

Záznam si totiž při rutinní prohlídce prohlédli nadřízení a nestačili se divit. „Okamžitě jsme zahájili administrativní vyšetřování poté, co jsme se o incidentu dozvěděli,“ řekl LA Times vrchní policejní mluvčí Josh Rubenstein.

Mluvčí Ochranné ligy policie Los Angeles dodal: „Pokud jsou tato obvinění pravdivá, tak je chování předvedené důstojníkem nejenom špatné, ale extrémně znepokojující. Toto chování nemá u policie co dělat.

Policista byl suspendován

Dotyčný policista chmaták byl dočasně suspendován a očekává se, že dostane výpověď. Veřejnost ani pozůstalí ženy se ale jeho identitu nejspíš nikdy nedozví. Nebohá zemřelá. Ani po smrti neměla klid.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání