Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Horor Češky v Itálii: Deset dní ji v bytě znásilňoval uprchlík

Autor: dce - 
3. prosince 2019
16:15

Příběh třiadvacetileté Češky začal skoro pohádkově: svou spřízněnou duši – mladého muže – našla na sociálních sítích a rok s ním udržovala vztah jenom přes internet. Peklo začalo, když za ním před dvěma týdny přijela do Itálie, kde žil...

Petera Chiebuku (26), jak si nigerijský žadatel o azyl říkal, poznala Češka přes facebook. Rok si s ním psala, než se před 14 dny rozhodla za ním přijet do italského Tribana poblíž Padovy, kde v tu dobu žil. Muž jí totiž nabídl sňatek.

Jenže místo milujícího partnera na ni čekala zrůda. Nigerijec Češku uvěznil v bytě a začal ji fyzicky týrat a sexuálně zneužívat. Po pár dnech jí sebral 50 000 korun. Nestyděl se ji fackovat ani bít pěstmi.

Noční můra pro ženu skončila v sobotu, kdy se jí podařilo získat telefon a přes whatsapp napsat kamarádovi z Francie o pomoc. Ten okamžitě kontaktoval policii, která během pár minut dorazila na místo.

V bytě skutečně našli mladou Češku, která nakonec skončila v nemocnici. Policisté jejího trýznitele, který se na sociálních sítích chlubil drahými auty i luxusním oblečením, zadrželi. Vyšetřují ale i jeho spolubydlící, kteří o ženě v bytě údajně ani netušili. Podobně to je i v případě zaměstnanců recepce v domě, kde k otřesným událostem došlo. Za celých deset dní nikdo neslyšel ani neviděl nic podezřelého...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání