Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Řidič asi úmyslně najel do dětí u školy! Chlapec (†12) náraz nepřežil, další skončili v nemocnici

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Reuters)
Autor: ČTK - 
3. prosince 2019
05:31

Děsivou událost s tragickými následky řeší policie v britském městě Loughton, které se nachází na sever od Londýna. Podle svědků tam v pondělí odpoledne do skupiny dětí u školy úmyslně najel řidič osobního automobilu. Přestože řidič z místa tragédie prchal, policie ho později zadržela.

Britská policie oznámila, že zatkla muže, který v pondělí odpoledne patrně záměrně najel autem do skupiny lidí na chodníku u školy ve městě Loughton, jež leží severně od Londýna.

Dvanáctiletý chlapec zemřel a pět dalších lidí, z toho čtyři děti, bylo zraněno. Policie jednapadesátiletého řidiče obvinila mimo jiné z vraždy a několikanásobného pokusu o vraždu, informovala britská média.

Incident se stal v pondělí kolem 16:20 SEČ. Řidič Fordu Ka vjel na chodníku do lidí a nezastavil; policie po něm později vyhlásila pátrání.

Patnáctiletý hoch, který utrpěl zranění, v nemocnici řekl BBC, že podle něj tak šofér učinil úmyslně. Kromě něj byl zraněn další patnáctiletý a třináctiletý chlapec, šestnáctiletá dívka a třiapadesátiletá žena. Podle médií není nikdo z nich v ohrožení života.

yokky ( 4. prosince 2019 15:08 )

Narod­nost??­??????­????

marlen52 ( 3. prosince 2019 16:10 )

na to nemám slov jsem jen zvědavá kdo to byl

dobryclovek ( 3. prosince 2019 12:18 )

Šrojdrová ty stará vraždo Pekarová arabis­tko,Far­ský,Ri­chtro­vá,Ka­lousku atd dobře si přečtěte článek jen doufám že se to nestane neviným u nás ale vaším rodinám!

Bublinaa ( 3. prosince 2019 09:26 )

Důvod pro obnovu trestu smrti!

eiben ( 3. prosince 2019 06:40 )

byl slusny a zdravil sousedy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání