Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Brutální útok v dovolenkovém ráji: Krásnou letušku (29) zbili v jejím hotelovém pokoji!

Autor: rc - 
21. listopadu 2019
21:00

Bojem o holý život skončila dovolená v luxusním hotelovém resortu v Mexiku. V hotelovém pokoji tam byla napadena letuška Lexie Yorková. Devětadvacetiletou ženu útočník škrtil a mlátil, dokud neupadla do bezvědomí! 

Brutální útok se stal začátkem listopadu v oblíbeném mexickém letovisku Tulum. Na dovolenou tam odjela Kanaďanka Lexie Yorková, která se ubytovala v luxusním hotelovém resortu Grand Bahia Principe.

Devětadvacetiletá letuška tam měla strávit dovolenou se svou mámou, která se k ní měla připojit druhý den. Ovšem dovolená se hned první den změnila v horor!

Poté, co se večer Yorková vrátila do svého hotelového pokoje, uslyšela zaklepání na dveře. Za nimi stál muž, se kterým se seznámila u večeře. Muž jí podle informací britského deníku Daily Mail měl říct, že s manželkou slyšeli křik, a tak se jde podívat, zdali je všechno v pořádku. V tu chvíli ji však popadl a odtáhl do pokoje. „Tehdy mě začal škrtit. Byla jsem na podlaze,“ uvedla Yorková s tím, že ji škrtil a opakovaně ji mlátil pěstmi do obličeje. Snažila se mu všelijak bránit, ale marně. Po chvíli ztratila vědomí.  

Yorkové se poté, co se probrala, podařilo utéci z pokoje a zavolat pomoc. V nemocnici musela podstoupit náročnou devítihodinovou operaci obličeje. Mexická policie zatkla a z útoku obvinila Ricarda Sancheze Picharda.

Wells ( 22. listopadu 2019 05:18 )

Nedávno tam zavraždili tři Američanky v četné jejich děti, dvě děti byli teprve miminka, dohromady 10 lidi.

Wells ( 22. listopadu 2019 00:45 )

V Mexiku je denně zavražděno v průměru 100 lidí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání