Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žárlivý profesor rozřezal mladou milenku (†24): Mrazivá zpověď bratra dívky hodinu po hodině!

Autor: jn, dce - 
12. listopadu 2019
13:20

Na světlo vyplouvají čím dál děsivější skutečnosti kolem ruského profesora Olega Sokolova, který měl minulý týden zavraždit svou milenku, jež pak rozčtvrcenou plánoval naházet do řeky v Petrohradu. Podle bratra jeho oběti dívku po žárlivé scéně vyhodil z bytu. Zabil ji, když se v noci vrátila pro věci.

Zatčený profesor Sokolov u petrohradského soudu v pondělí řekl, že Anastázie se na něj v bytě vrhla s nožem jako první. „Začala zuřit, když jsem zmínil vlastní děti. Řekl jsem jí totiž, že sobotu a neděli musím strávit s nimi. Dostala záchvat zuřivosti,“ řekl Sokolov soudci, který rozhodoval o jeho vazbě.

Vrhla se na mě s nožem, tvrdí vrah

„Nikdy jsem takový proud agrese nezažil… napadení nožem…dívenka, kterou jsem měl za ideál, se najednou úplně proměnila,“ líčil Sokolov přerývaně osudné vteřiny. Vraždu dívky ale přiznal. Hádka podle něj vznikla ze žárlivosti. Sokolovův advokát poznamenal, že jeho klient byl v šoku. Domnívá se, že se „dostal do stavu patologické intoxikace“.

Vyhodil ji z bytu

Podle rozhovoru, který poskytl ruským médiím bratr Anastázie, se v inkriminovaný den studentka a profesor pohádali. „Ona si prý chtěla vyrazit ven se spolužáky, a tak jí profesor vynadal do nevděčnic a vyhodil ji z bytu,“ parafrázoval svůj poslední telefonický rozhovor se sestrou.

Anastázie pak řekla po telefonu bratrovi, že se tam musí ještě jednou vrátit pro věci, chtěla si vyzvednout hlavně notebook s rozepsanou dizertační prací a další materiály. „V jednu hodinu v noci volala, že se vrací pro věci, ve dvě hodiny volala, že má věci a odchází. V 5 hodin už její telefon mlčel,“ popsal poslední chvíle dívky její bratr. 

Podivná smrt první manželky

Ruský profesor Oleg Sokolov (63) je vdovec. Jeho první žena zemřela údajně záhadnou smrtí. Už to je podle ruských médií více než podezřelé. Vědec totiž pak žil s vícero studentkami, poslední byla právě Anastázie (†24), se kterou žil pět let. Jedna z dívek jej navíc před deseti lety obvinila z napadení žehličkou, ale pak své udání stáhla.

V případu vraždy mladičké Anastázie hrozí Sokolovovi 3-15 let ve vězení. V případě, že se prokáže, že studentku zabil v afektu, odsedí si pouhé tři roky!

brano34 ( 12. listopadu 2019 15:56 )

Bestiálně psychopatický napoleonec si u soudu vymýšlel a bratr zavražděné si bude do smrti vyčítat, že s ní mluvil jen po telefonu a nepomohl jí

sigmae ( 12. listopadu 2019 15:25 )

ale fuj, starýmu psychopatovi hodně procházelo, protože má známosti, ale upřímně, s tímhletím fujtajblem se spářit, to chtělo silný žaludek

adeso ( 12. listopadu 2019 14:11 )

holky jsou nány, myslí si že když sbalí starýho chlapa, že jim všechno projde. Omyl.

sigmae ( 12. listopadu 2019 13:54 )

no jasně, děvče už se nemůže bránit a tak na ni nablil, že na něj zaútočila...fuj

Cascia ( 12. listopadu 2019 13:44 )

Blesku, Blesku, zaprvé se nejdřív naučte česky, nebo nepoužívejte "jež", "jenž".... Zadruhé vám tam spousta faktů chybí. Studentka v roce 2008 svoji výpověď nestáhla, nýbrž ji zametli pod stůl díky profesorovým kontaktům. Profesor byl rozvedený, a z předchozího manželství má dvě děti 7 a 12 let.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání