Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zemřela sexy královna motorkářů! Statisíce jejích příznivců pláčou, dcera promluvila

Autor: VaB - 
29. října 2019
05:15

Vášnivá motorkářka a úspěšná bloggerka vystupující pod přezdívkou „kuzavini“ zemřela po tragické srážce s automobilem nedaleko Kyjeva. Zdrcení fanoušci ji teď na sociálních sítích oplakávají.

Jelena Kuzavová (†41) z Ukrajiny vystupovala na instagramu pod přezdívkou kuzavini. Obsah jejího profilu tvořily převážně fotky na motorkách a videa. Na sociální síti ji sledovalo bezmála 215 tisíc příznivců! Na konci října ale přišla zdrcující zpráva. 

Jelena se na své motorce BMW střetla s osobním autem. Srážka se stala nedaleko ukrajinské metropole Kyjeva. Kuzavini zemřela při převozu do nemocnice. Smutnou zprávu zveřejnila její dcera.

„Je to hrozně smutné o tom psát, ale stalo se to. Naše nejdražší Kuzavini zemřela při nehodě na své motorce,“ napsala její dcera Tanya (23).  Příspěvek má za šest dní desetitisíce lajků a tisíce smutných komentářů. „Možná to byl její osud,“ píše dál Tanya. 

Když byla Tanya mladá, přišla o svého otce. „Nikdy jsem si nemyslela, že takovou bolest budu muset znovu přetrpět,“ napsala dívka. Teď přišla o svou matku. Jelenina poslední vyjížďka bude v úterý od deseti hodin v ukrajinském městě Buča. Rodina se rozhodla její tělo zpopelnit.

„Také jsme se rozhodli nechat její instagramový účet otevřený, jako památku,“ píše dcera.  

Amant ( 29. října 2019 14:12 )

Takže, umřela roztahovacka motorkářů, žádná Škoda.

viho ( 29. října 2019 08:11 )

Tak to dopadá, když má někdo na motorce rozum v p*deli.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání