Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž chtěl zničit krtka výbuchem: S vážnými zraněními ho odvezla záchranka!

Muž se pokusil vyhodit krtka do povětří  dělbuchem. (Ilustrační foto)
Muž se pokusil vyhodit krtka do povětří dělbuchem. (Ilustrační foto)  (Autor: HZS Praha, Shutterstock)
Autor: ČTK - 
16. října 2019
12:02

Zničit krtka se podle všeho rozhodl muž z německého města Sulza. Nepoužil k tomu odpuzovač, psí chlupy ani jedovaté chemikálie. Rozhodl se tvora zlikvidovat za využití zábavní pyrotechniky.

S těžkými zraněními nohy a oka skončil zaměstnanec durynské obce Sulza na východě Německa, který se pustil do nerovného boje s krtkem. Nepopulárního návštěvníka zahrad se pokusil vyhnat dělbuchy, uvedla dnes podle agentury DPA policie.

Do krtince muž nastražil zábavní pyrotechniku, jejíž účinek v podzemí se rozhodl zvýšit tím, že si na hromádku zeminy stoupne. To ale byla osudová chyba. „Při výbuchu utrpěl těžké zranění nohy a oka,“ uvedl policejní mluvčí.

Zatímco muž skončil v nemocnici, osud krtka podle deníku Bild známý není. Bulvární list se rovněž zajímal o to, zda k likvidaci zvířete byly použity pouze legální, nebo naopak silnější, ale neschválené dělbuchy. To ale policie neupřesnila.

zlymikes ( 16. října 2019 13:53 )

Krtek to je potvora. Ten když se na.ere,tak vezme lopatičku a cákne blba mezi oči, ať je to germán nebo pražák.

Nezadat ( 16. října 2019 12:57 )

Inteligentní Germán a proto jsou tam kde jsou­.Popíc­haní,­podře­zání ženy znásilněné a atd v rámci multikulturního obohacování.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání