Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Byt hrůzy v Pardubicích: Mrtvý pes bez hlavy, potkani, zápach a podlaha pokrytá výkaly!

Autor: VaB - 
19. září 2019
18:31

Otřesný pohled se naskytl pardubickým strážníkům, kteří přijeli ve středu 18. září do bytu v panelovém domě na Dukle. Uvnitř našli dva zubožené pejsky a třetího mrtvého bez hlavy. Byt byl navíc doslova pokryt obrovským množstvím výkalů.

Na žádost státní policie vyjížděli strážníci městské policie v Pardubicích do panelového domu na Dukle. Na linku 158 se ozvala jedna z obyvatelek s tím, že má strach o svou sousedku, z jejíhož bytu vychází silný zápach. 

Strážníci byli na místo povoláni kvůli odchytu dvou psů, kteří si podle MP Pardubice chránili své teritorium. Aby jim ale neproklouzli, museli se do bytu dostat po hasičské plošině před balkon. Při nahlédnutí do bytu se jim naskytl pohled, na který asi jen tak nezapomenou.

Běhající nebo mrtví potkani, nekonečné množství výkalů, nesnesitelný zápach a mrtvý pes bez hlavy. Mezi tím vším žili dva vyděšení pejsci, které museli z důvodu bezpečnosti uspat a poté je převezli na veterinu. 

Sousedka, která se v bytě měla nacházet a o kterou měli sousedé strach, na místě vůbec nebyla. „Policie prověřuje, komu psi patřili a zda došlo, nebo nedošlo k protiprávnímu jednání,“ sdělila mluvčí pardubické policie Dita Holečková.

filip.rozec ( 22. září 2019 10:44 )

Polévka deseti milenců

Do vody dáme kořenovou zeleninu , vložíme psí hlavu a kosti a uvaříme pomalým varem . Vývar scedíme, vložíme na nudličky nakrájenou kedlubnu, povaříme 5 - 6 minut, přidáme nakrájený pórek a maso nakrájené na drobnější kostičky. Krátce povaříme , dochutíme glutasolem, pepřem, solí a jemně sekanou zelenou petrželkou.

Monikay ( 19. září 2019 19:44 )

sousedka doma byla, ale.....

agfor ( 19. září 2019 18:43 )

Běžný stav bytu, který opustili Romové.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání