Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zoufalé pátrání po zmizelém Vladimírovi (†20) skončilo: Našli ho pověšeného na řetězu

Aktualizováno -
24. srpna 2019
16:34
Autor: shp, yks - 
22. srpna 2019
16:36

Stal se obětí tajemného slovenského pohoří Tribeč? Rodiče zmizelého slovenského mladíka Vladimíra (20) z Nitrianské Stredy už nemají naději, že by se jejich pohřešovaného syna podaří najít živého. Mladík nešťastný z toho, že nemůže najít přítelkyni a že jeho lásku neopětovala kamarádka, si vzal život. 

Nejprve to vypadalo to, jako by se po Vladimírovi slehla země. Naposledy ho viděli v hospodě, kde byl se svou kamarádkou Veronikou, do které byl nešťastně zamilovaný. Ona mu však jeho city neopětovala. „Prý jí řekl, že nemá s ženami štěstí a od té doby ho nikdo neviděl. Sebral dámské bílo-růžové kolo, láhev vodky, dvě krabice džusu, řetěz na psa a odešel,“ řekla webu Pluska Vladimírova matka Adela (43).

Pátrání po nezvěstném mladíkovi ale podle webu Pluska.sk v sobotu skončilo tragicky. „Okolo oběda jsme našli v lese na stromě oběšeného Vladimíra. Nacházel se jen asi 2,5 kilometru od domu, kam dojel na kole. Byl oběšený na řetězu, který si vzal s sebou,“ řekl Plus JEDEN DEŇ jeden z pátračů, shodou okolností rovněž Vladimír.

Proč ho ale desítky pátračů nenašly dříve? „Soustředili jsme se v první řadě na místa, která znal a kam před tím chodíval. Prohledávali jsme i vodní toky. I kdyby se našel dřív, pomoci by mu už nebylo,“ vysvětlil, přičemž zprávu o nálezu mladíkova těla potvrdila i slovenská policie.

Ještě ve středu údajně rodiče doufali, že se syn najde, touto dobou už byli prý připraveni na nejhorší. Tím spíš, že poslední klíčovou stopu, noční telefonát s milovanou dívku, si Veronika příliš nepamatovala.  „Já jsem už všechno, co jsem věděla, řekla jeho mamince, kamarádům a policii. Už víc neřeknu,“ odpověděla již dříve.

Tajuplné pohoří

Záhadné pohoří Tribeč straší Slováky už téměř 100 let. Od 20. let minulého století tu došlo k několika neobjasněným zmizením. Zakletému pohoří nalézajícímu se mezi Nitrou, Zlatými Moravci a obcemi Partizánske a Topolčany se přezdívá bermudský čtyřúhelník. Naposledy se tu ztratil v roce 2017 Marek (†25), kterého našli v zuboženém stavu. Nebylo mu už pomoci.

alter012 ( 25. srpna 2019 09:29 )

A pri tom iba zle hľadal , Jano v susednej dedine po ňom vzdychal celé noci !

HledacPravdy ( 24. srpna 2019 22:05 )

Mohl jít do bordelu.

HledacPravdy ( 24. srpna 2019 22:03 )

Hlavně, že se našel..

bizan ( 24. srpna 2019 19:49 )

Kdoví,jak dlouho o sebevraždě přemýšlel. Každopádně chudáci rodiče i ta holka.

fandasever ( 24. srpna 2019 17:44 )

Pro rodinu je to obrovská tragédie o tom nemůže být pochyb, ale na druhou stranu brát si život kvůli dívce/ženě??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání