Sobota 30. března 2024
Svátek slaví Arnošt, zítra Kvido
Oblačno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chrám sexuálních otrokyň: FBI vrthla na hříšný ostrov "pedofilního" miliardáře Epsteina (†66)

Autor: VaB - 
14. srpna 2019
09:36

Agenti FBI prohledali soukromý ostrov Little Saint James, který patřil miliardáři Jeffreymu Epsteinovi obviněnému ze sexuálního zneužívání nezletilých. Ten v sobotu spáchal sebevraždu. Agenti připluli na místo na lodích, ale po rozlehlém ostrově se proháněli mj. i na golfových vozících. Hledali stopy zločinů na místě, které údajně sloužilo jako miliardářovo soukromé sexuální království.

Velká policejní razie proběhla na Epsteinově „pedofilním ostrově“, jak někteří nazývají jeho soukromý ráj na ostrově Little Saint James na Panenských ostrovech v Karibiku. Tohle soukromé království o rozloze 162 hektarů si Epstein koupil v roce 1998 za 7,95 milionu dolarů. To je dnes asi 183 milionů korun. 

Desítky agentů FBI vyrazily na lodích k ostrovu, na kterém mají patrně v plánu obrátit doslova každý kámen. „Užívali jsme si oběd a najednou jsme uviděli, jak hromada lidí vyskakuje z lodí přímo na ostrov. Když jsem se podíval blíž, zjistil jsem, že to jsou agenti FBI,“ popsal svědek pro Daily Mail. 

Dům na ostrově je spojován s obchodem s lidmi. Velkou roli v něm hraje právě Jeffrey Epstein. Veřejnosti byly už v pátek zpřístupněny tisíce stran dokumentů, které popisují nechutné detaily týkající se sexuálního zneužívání nezletilých dívek, a americká federální policie očividně hodlá vnést do případu konečně světlo.

Existují indicie, že na ostrově byly opakovaně používány jako sexuální otrokyně nezletilé dívky. Mnoho lidí věří, že Epstein skrýval a zotročoval mladé oběti v podzemních místnostech pod chrámem, který na ostrově stojí. Pro toto tvrzení neexistují důkazy. Zato se někam ztratila zlatá kupole, která chrám donedávna zdobila.

Podle svědků Epstein na ostrově často pobýval ve společnosti nahých mladých žen. „Několikrát jsem viděl Epsteina, jak vystupuje z helikoptéry a poté nastupuje s nějakými dívkami do letadla. Určitě jim nemohlo být víc než šestnáct,“ uvedl pro Vanity Fair bývalý dispečer letového provozu.  

  

Shigela ( 14. srpna 2019 16:00 )

Už by si měli ujasnit, jestli byl pedofil, tedy jedinec, kterého vzrušující osoby bez známek pohlavní zralosti, nebo byl na hodně mladé dívky. Pedofila šestnácti, nebo čtrnáctiletá dívka nevzruší, když má prsa a boky.

libormer ( 14. srpna 2019 11:28 )

Už dávno to mají mít holky posunutý na 14 let... Koukněte na středověk, to by byl pedofil každej druhej...

beruska56 ( 14. srpna 2019 10:49 )

Šert ví ale mě se v 16ti letech narodila dcera a to ještě za komančů a nijak jsem tím neutrpěla tak co řeší

yokky ( 13. srpna 2019 19:03 )

Hon na carodejnice,chudak mili­onar­....🤑🤑­🤑🤑🤑🤑🤑🤑­🤑🤑

yokky ( 13. srpna 2019 19:00 )

Zaden zvrhlik,sly tam dobrovolne,vedely o co tam pujde.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání