Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Z medvědího brlohu vytáhli živoucí mumii: „Nechával si mě na potom!" Muž pil měsíc moč a doufal v zázrak

Autor: chal - 
26. června 2019
17:24

Ruští lovci na Sibiři učinili šokující nález. V medvědím brlohu našli zbídačeného muže, který vypadal jako oživlá mumie! Medvěd prý nebožáka napadl v lese, těžce ho zranil a pak ho odtáhl do svého doupěte. Tam zraněného muže nechal měsíc umírat! Lovci naštěstí chudáka našli a odvezli ho do nemocnice.

Napadení člověka medvědem není v Rusku nic výjimečného. V hlubokých lesích kdesi na Sibiři ale nedávno došlo k případu, který je mimo všechny kategorie. Ruští lovci našli v medvědím doupěti živoucí mumii – šlo o nebožáka, na kterého zaútočil medvěd, přerazil mu páteř a pak ho odtáhl do brlohu. Dotyčný zhruba měsíc trpěl a pomalu umíral, než ho lovci našli.

Lovce na muže upozornili jejich psi, kteří vběhli do brlohu, a když vylezli, odmítali jít dál. Lovci proto do doupěte pronikli a tam takřka mumifikovaného člověka našli. Zachránci si nejdřív mysleli, že našli mrtvolu, k jejich obrovskému překvapení ale šlo o živého člověka! Urychleně ho proto odvezli do nemocnice.

Stav muže, který se představil jako Alexandr, lékaře šokoval. Po měsíčním pobytu v medvědím zajetí byl Alexandr totálně vyčerpaný, málem nedokázal ani otevřít oči a nepamatoval si své příjmení ani věk.

Přežil prý díky tomu, že pil vlastní moč. Zubožený muž dokázal hýbat rukama, jinak byl zcela nehybný. To, že Alexandr přežil měsíc v medvědím doupěti, lékaři považují za zázrak. Kromě přeražené páteře měl po těle mnoho hnijících ran a hrozilo, že se medvěd vrátí, aby Alexandra sežral.

Jeden ze zdravotníků oživlou mumii v nemocnici natočil a video pustil do světa. Není jasné, kde přesně byly záběry pořízeny. Původní informaci, že k incidentu došlo v Tuvinské republice, mluvčí tamního ministerstva zdravotnictví odmítl.

„Nemůžeme potvrdit, že by se tento případ stal v Tuvinské republice. Ministerstvo zdravotnictví ani jiný úřad žádný takový incident nezaznamenalo, pravděpodobně se to stalo někde mimo Tuvu,“ sdělil mluvčí tuvinského ministra zdravotnictví pro zpravodajský server East2West News.

ladybug ( 28. června 2019 06:13 )

To je fake news. Zeptejte se Google

diskutujici ( 27. června 2019 19:30 )

Perpetuum mobile. Vypiju, vyloucim, vypiju

forrtyn ( 27. června 2019 17:59 )

pavel981:Pokud to byla Medvědice, tak chápu jeho olezlý obličej. Jarní touha si nevybírá ...
xxx Furt lepší, pokud ho medvědice ojížděla, než aby ho hned roztrhala... Beztak ho syslila pro mladé...

forrtyn ( 27. června 2019 17:57 )

Možná tam ležel týden a jemu se zdálo, že to byl měsíc... Protože v takto kritických situacích lidé ztrácejí pojem o čase. Týden by takto o moči mohl přežít. Měsíc pochybuji, ledaže by do brlohu zatékalo nebo pil i moč medvědí. Nesmějte se! V extrémních případech člověk udělá všechno, aby přežil, žere hmyz, pije zvířecí moč, žere vlastní zvratky...

villon ( 27. června 2019 15:09 )

Agentůra Jerevan, twl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání