Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Horoucí peklo v pákistánském kriminále: Tereza si musí halit tvář

Autor: dce - 
26. dubna 2019
05:02

Je nepochybné, že Tereza (22) v pákistánském vězení hrozně trpí. Po tříhodinové mši v neděli o Velikonocích, kdy se dokonce modlila k Alláhovi, přišla další rána. Mladá Češka musela začít chodit se zakrytou tváří!

Více jak měsíc už strávila Tereza Hlůšková ve vězení v pákistánském Láhauru, kam ji soud poslal na osm let a osm měsíců za pašování drog. Pro Češku, která celou dobu věřila, že bude osvobozena, to byla natolik tvrdá rána, že od té doby nedělá skoro nic jiného, než že brečí.

Malou přestávku si dala o víkendu při návštěvě kostela, kde - jak nám prozradil místní novinář - se modlila i k Alláhovi za své propuštění. Osud ale Terezu nepřestává zkoušet. Teploty ve městě v posledních dnech dosahují nepříjemně vysoko - například ve čtvrtek zde bylo mučivých 38 °C!

"Tereza měla při mé poslední návštěvě na obličeji kvůli horku roušku. Letní období jí také přineslo další potíže - jako například pupínky na tváři. Svému právníkovi prý řekla přímo, že je její krása v ohrožení. Právník jí dokonce poslal nějaké masti na obličej," popsal pro Blesk.cz.

Mladá Češka byla odsouzena k téměř devíti letům ve vězení za pašování drog. V lednu 2018 ji zadrželi celníci na místním letišti s 8,5 kilogramy heroinu v kufru. Ačkoliv více jak rok, během kterého trval soud, věřila, že bude osvobozena, nestalo se tak. Ona i státní zástupce se po rozsudku ovšem odvolali, a tak existuje poslední naděje. Je ale možné, že soud Tereze trest zpřísní!

karel vázler ( 11. května 2019 20:53 )

Já to samý.....většinu života v komunismu a bylo mi líp. Finančně se mám dobře, ale dívat se na ten bordel kolem, to je o život. Mladí to budou mít těžký.

karel vázler ( 11. května 2019 20:49 )

Doufám, že jí pár let přidají. Mám stejně starou dceru. Studuje poly­techni­ku..­..4.se­mestr­....­.na školu si vydělává tvrdou prací ve stánku s občerstvením. Terezu bych vyhnal z domu. Zřekl bych se jí.

beztedoprdele ( 27. dubna 2019 08:01 )

Je vidět z tvého článku že jsi osel.

beztedoprdele ( 27. dubna 2019 07:57 )

Za prvé, až tam bude nějaký ten pátek tak si na teploty zvykne,za druhé o tom že má pupínky a trpí její krása, te krávě stále nedochází co provedla ji zajímá jen ona sama a za třetí bych ty redaktory co o tom pořád píšou poslala do ***e nebo na Sibiř makat, aby věděli jak pořádná práce vypadá,berou peníze za ***.

Jarda3 ( 27. dubna 2019 06:54 )

Toto jsou ty správné starosti . . . .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání