Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Unesenou a svázanou Zuzanu (43) zachránili policejní psi! Drsně odzbrojili údajného agresora!

Autor: shp - 
25. dubna 2019
17:02

Drama jako z hollywoodského thrilleru, které východ Slovenska jen tak nepamatuje. Muž tam unesl Zuzanu (43), kterou svázal, a dal se s ní na útěk. Policie si na něj však posvítila. Muži zákona měli na pomoc služební psy.

Ve středu ráno dostali slovenští strážci zákona oznámení o dopravní nehodě u obce Senné v okresu Michalovce. Ta zpočátku vypadala vcelku obyčejně, změnila se však v opravdové drama.

Hlídka našla vozidlo opuštěné, proto začala ihned pátrat po řidičce, která ho měla řídit. Hrozilo, že v šoku odešla pryč,“ popsala policie zásah na svém facebooku nález vozu. V té době také známí Zuzany na sociální síti zveřejnili, že se jejich kamarádka ztratila.

Po ženě pátrali policisté se služebními psy. Jejich úsilí bylo nejprve bezvýsledné. Pak ale přišel zvrat, když operativně-pátrací činností zjistili, že v obci Suché stojí poblíž lesa podezřelé auto.

V něm se měl nacházet pachatel a hledaná žena. Protože měl být muž ozbrojený, hlídka si oblékla neprůstřelné vesty,“ dodala policie. Pak došlo k akci!

Pes Bart podezřelého muže vytáhl z auta a druhý pes Black ho přitom jistil. Muž byl ihned zajištěn a Zuzana, kterou údajně svázal, byla zachráněna. Nebýt vycvičených policistů a psů, mohlo drama dopadnout špatně.

Momentálně probíhají prvotní úkony. Víc informací poskytneme, až když to  procesní situace dovolí. Díky rychlému zásahu policistů se ženě nic nestalo. Na poslední chvíli jí zachránili život,“ uvedli policisté.

khpetr ( 25. dubna 2019 22:09 )

[--Naajděte nah zeny ve vašem městě zde : til.pw/nahe

tmspetrs ( 25. dubna 2019 17:38 )

Najdětee nahe zeny ve vašem městě zde : til.pw/nahe

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání