Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zemřela krásná thaiboxerka z pražského šampionátu: Vypadla z 13. patra domu

Autor: dce - 
23. dubna 2019
10:38

Bezvládné tělo mladičké ruské šampionky Kristiny Mjaliny našli náhodní kolemjdoucí pod výškovou budovou na okraji Moskvy. Krásná thaiboxerka byla součástí ruského týmu na mistrovství Evropy loni v Praze. Její smrt vyšetřuje policie.

Několik desítek metrů dlouhý pád v neděli odpoledne nepřežila teprve šestadvacetiletá thaiboxerka Kristina. Dopadla na římsu, která kryje vchod do výškové budovy, z jejíhož balkonu v 13. patře vypadla. Vážná zranění neměla šanci přežít.

Na místě nebyl nalezen dopis na rozloučenou, podle všeho ani nic nenasvědčuje, že by na její smrti měl podíl někdo druhý. Policie přesto celou věc pečlivě vyšetřuje, například prohlíží i hodiny záznamů z bezpečnostních kamer na budově. 

Krásná Ruska se sportu věnovala odmalička - původně sedm let závodně hrála házenou. Už jako dítě se ale často zapletla do nejrůznějších školních rvaček a i později tíhla k bojovým sportům, kterým se v roce 2011 nakonec začala profesionálně věnovat.

Kamarádí jí přezdívali "zuřivá" pro její styl boje - několik soupeřek s ní kvůli tomu prý odmítlo zápasit. Z mnoha soutěží si Kristina odnesla vítězství a ne jinak tomu bylo i na ruském šampionátu v roce 2013, který vyhrála. Loni se spolu s ruskou výpravou zúčastnila i evropského mistrovství v thaiboxu, které se konalo v Praze.

"Sním o životě v přírodě, o psovi, o velkých úspěších ve sportu, o štěstí a zdraví rodičů a blízkých, o životě do 100 let," řekla v rozhovoru s médii. 

antismejd ( 23. dubna 2019 12:45 )

krásná thaiboxerka ???? tato zabíjející mašina??? tak to je fakt fór dne.....

obluda.pb ( 23. dubna 2019 11:59 )

Krásná znamená podle Blesku, že má dvě ruce, dvě nohy a jednu hlavu?

Taurus70 ( 23. dubna 2019 11:55 )

Hlavne chytra asi moc nebyla kdyz to mela v hlave tak vybouchane😂😂😂😂

4552 ( 23. dubna 2019 11:44 )

když některá natáhne brka tak vždy je v nadpisu k r á s n á , nevím proč to píší

animka ( 23. dubna 2019 11:28 )

K titulku: ta že je krásná??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání