Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Na pohřbu ubodané Adriany a Jozefa zpívala „superstar“ Pátrovič: Zdrcené dcery podpírali příbuzní

Autor: chal - 
18. dubna 2019
15:11

Manželé Adriana (†49) a Jozef (†46), které na začátku dubna našli policisté ubodané v garáži jejich domu, měli v pondělí pohřeb. Zúčastnilo se ho zhruba tisíc smutečních hostů. Rozloučení s manželi si nenechal ujít ani slovenský zpěvák Jozef Pátrovič (78), známý z televizního pořadu Česko Slovensko má talent.

Smrt Adriany a Jozefa z Trnavy je stále nevysvětlená. Když se jejich dcera Patricia vracela 6. dubna domů, všimla si krvavých stop před garáží. Přivolala proto policisty, kteří v zevnitř zamčené garáži objevili ubodanou dvojici.

Vyšetřování zvláštního případu stále není u konce, podle bývalého elitního vyšetřovatele Albína Geršiče nicméně vše nasvědčuje tomu, že ve smrti manželů nesehrál roli nikdo třetí.

Poslední rozloučení s Adrianou a Jozefem proběhlo v pondělí. Pohřbu se zúčastnilo kolem tisíce lidí a přítomno bylo šest kněží. Jedním z nich byl i Jozefův bratr Miroslav. 

„Nemělo by se stávat, že děti pochovávají rodiče,“ řekl duchovní směrem k Patrícii a Andrejce, které při obřadu museli podpírat příbuzní. „Je to velká zkouška, momentálně nevíme proč.  Ale jsme tu všichni pro vás, abychom vás povzbudili,“ vzkázal kněz zlomeným dívkám.

Smuteční hosté měli možnost v rámci obřadu zhlédnout vystoupení kontroverzního slovenského zpěváka Jozefa Pátroviče (78).

Důchodce, který je známý jako sedminásobný (a hlavně neúspěšný) účastník televizní soutěže Česko Slovensko má talent, na pohřbu zahrál i zazpíval. Truchlící byli z koncertu překvapení. „Zahrál tam a zpíval. Podle mě se museli s nebohým Jožkou znát, jinak by tu nebyl,“ řekl jeden z nich deníku Nový čas.

Jozef Pátrovič patří k inventáři televizní soutěže Česko Slovensko má talent. Zúčastnil se jí už sedmkrát. Porotci soutěže většinou důchodce v hodnocení moc nešetřili a do finále se nikdy neprobojoval. Diváci si ale seniorovy bizarní výstupy oblíbili a mnoho z nich si svou oblíbenou soutěž bez Jozefa Pátroviče neumí představit.

nika70 ( 18. dubna 2019 18:57 )

"„Nemělo by se stávat, že děti pochovávají rodiče,“... Přijde mu snad lepší, když by to bylo obráceně???

ja-stana ( 18. dubna 2019 15:47 )

Ten fráterník je blb. Proč by se to nemělo stávat? Děti skoro vždycky pochovávají svoje rodiče. Naopak to je hrozné.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání