Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Podnikatel obviněný v případu vraždy Kuciaka (†27) otočil! Kdo ho umlčel?

Autor: shp - 
23. února 2019
05:01

Zadlužený slovenský podnikatel Zoltán A., který je jedním z obviněných v případu vraždy novináře Jána Kuciaka (†27), přestal spolupracovat s vyšetřovateli. Co se stalo?

Zoltán A. je jedním z obviněných z vraždy Jána Kuciaka a jeho snoubenky Martiny Kušnírové (†27). Podnikatel z Komárna měl pomoct se zprostředkováním vraždy páru, který se měl brzy brát. Od jejich smrti, která šokovala celé Slovensko i okolní země, nyní uplynul rok.

Muž jako jediný z obviněných, mezi kterými je i Alena Zs., Tomáš S. a Miroslav M., spolupracoval s policií. Když byly medializovány informace o tom, že policie rozdělila případ vraždy novináře a případ přípravy vražd prokurátorů a advokáta, údajně se Zoltán zalekl.

Nespolupracuje, pak zase ano

Od té doby nechtěl vyšetřovatelům pomáhat. „Je pravda, že nechtěl dále spolupracovat. Nevěděl, co se děje,“ potvrdil webu Aktuality.sk šéf protizločinecké jednotky NAKA Branislav Zurian. Když však podnikateli vysvětlili všechny okolnosti, s policií údajně opět začal spolupracovat.

Zoltán byl označený v případě vraždy Kuciaka za zprostředkovatele mezi objednavatelkou Alenou Zs. a vykonavateli. Právě on podle medializovaných informací vypověděl, že si vraždu novináře objednal kontroverzní podnikatel Marián Kočner. Ten je vazebně stíhaný v jiném případě.

arne100 ( 23. února 2019 12:44 )

Dá se bojovat s mafií jen chtít.Kdyby v těchto mafiích nebyli zainteresováni poslanci soudci a policie tak by už dávno z česka zmizeli.Celá Praha se skládá z dielerů drog mafiánů a podobného xindlu,jenže není zájem.Když se někdo chytí tak se to vyšetřuje léta až se to zamete pod podlahu.Po malých rybách jdou ale velkých si nevšimnou jelikož jsou na výplatní pásce mafie jných takzvaných podnikatelů.

sacred10 ( 23. února 2019 09:54 )

To máš pravdu,ale právě proto je to na světě zažízený ještě jinak.Na každého dojde,to je naprostá pravda!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání