Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šílená nehoda! U Mělníku se zřítil autobus s cestujícími

Aktualizováno -
18. února 2019
09:10
Autor: dce - 
18. února 2019
06:45

Otřesná nehoda se odehrála v pondělí ráno v Mělníku. Autobus s cestujícími spadl z vyvýšeného kruhového objezdu do několikametrové hloubky. Na místě zasahovaly všechny složky záchranného systému. Podle informací Blesku byli při nehodě zraněni tři lidé.

"Krátce po páté hodině ranní jsme přijali informaci o nehodě autobusu a na místo jsme vyslali dvě jednotky hasičů. Jednalo se o pád autobusu z výšky deset až dvanácti metrů," řekl Blesk.cz mluvčí hasičů Petr Svoboda.

V autobuse cestovali v době nehody tři cestující - jednoho z nich museli hasiči vyprošťovat, další dva už byli venku. Všichni utrpěli středně těžká poranění, jeden z nich byl těžce zraněn na hlavě.

"Řidič z nezjištěných příčin prorazil zábradlí a vyjel z komunikace," doplnil pro Blesk policejní mluvčí Zdeněk Chalupa. "Příčina nehody je předmětem policejního vyšetřování."

Kvůli vyproštění vozu museli hasiči odřezat jeden strom, na samotném vytažení se bude podílet i specializovaná firma. "Na místo jedou dva jeřáby, které budou autobus vytahovat," dodal mluvčí.

Autobus spadl z kruhového objezdu jen kousek od centra města. V okolí podle našich zdrojů padá mrznoucí mlha a silnice jsou tak hůře sjízdné.

Byli jste svědky otřesné události, znáte někoho z obětí, či jste sami v autobuse při nehodě seděli? Ozvěte se nám do redakce na mail tip@blesk.cz nebo na telefon 724 014 586.

vemenozmojistary ( 18. února 2019 17:14 )

Ty jsi debil 🤣🤣🤣 Píšeš jak negramot!

blond88 ( 18. února 2019 13:23 )

Ráno byla mlha,že nebylo vidět na krok a namrzlá silnice.I zkušenému ridicu s praxí se to může stat

ferryx ( 18. února 2019 12:24 )

Opět přiblble bulvární titulek. Když budu uvažovat šířku autobusu 2,5-3m, tak podle fotky je to tak 7, až 8m. Kde jste vzali 12m?

Vlastina Hajdukova ( 18. února 2019 11:47 )

Řidiči autobusů v ČR jsou v důsledku přepracovanosti unavení a vzhledem k platové mu ohodnocení se není co divit, že práci dělají jenom proto, že nemají na vybranou.A nehoda není náhoda! Je za ní vždy lidský faktor.Bohužel jsou i zranění a veliké štěstí má řidič autobusu, že nebude obviněn z usmrcení přepravovaných osob.Doufám, že si z toho co se stalo vyvodí pro sebe ponaučení.

jerry39 ( 18. února 2019 10:52 )

Dnes s tim autobusem jezdi kde kdo žadna praxe a tak to potom vypada.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání