Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tomáš prodal dceru za 76 tisíc: Namísto základky musela plnit manželské povinnosti!

Nelegální manželství dvou dětí ukončil až zásah policie.
Nelegální manželství dvou dětí ukončil až zásah policie.  (Autor: Slovenská policie )
Autor: yks - 
21. ledna 2019
19:50

Naprosto šokující případ zveřejnila v pondělí slovenská policie. Podařilo se jí zachránit nezletilou dívku z Komárna, kterou její vlastní otec prodal za 3000 eur do cizí rodiny. Tam se musela postarat o domácnost a provdali ji za nezletilého mladíka. Podle policie ji násilím nutili i k tomu, aby s ním žila „řádným manželským životem“.

Podle zjištění slovenské policie muž jménem Tomáš z Komárna prodal svou nezletilou dceru v roce 2017, když jí nebylo ještě ani 15 let.  Za nucený sňatek inkasoval od dalších obviněných kulatých 3000 eur, tj. asi 76 000 korun. 

Svatbu měla Tomášova dcera uzavřít s nezletilým chlapcem. Musela se odstěhovat do jeho domácnosti, pomáhat s úklidem a pečovat o další malé děti, které v rodině žily. A nezůstalo jenom u toho. Její nová rodina jí bránila dům opustit. Když se chtěla vrátit domů, brutálně ji zbili. Navíc pod pohrůžkou násilí musela být mladíkovi po vůli i fyzicky. 

Všechno zastavil až zásah Národní jednotky boje pro nelegální migraci, která pozatýkala trojici zúčastněných Slováků. Ty byli obviněni z trestného činu obchodování s lidmi. Pokud jim bude prokázána vina, hrozí jim trest v rozmezí 712 let. Další informace policie odmítla zveřejnit vzhledem k citlivosti případu.

tuba24 ( 22. ledna 2019 09:59 )

ne ne ... czečenci

cocumysvole ( 21. ledna 2019 20:15 )

Táta? Dobytek!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání