Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Polonahé tělo modelky Darji (†19) bylo složené v kufru: Vrazi ho hodili do popelnice

Aktualizováno -
9. ledna 2019
08:53
Autor: yks - 
8. ledna 2019
19:50

Polonahé tělo mladé, teprve 19leté ukrajinské studentky a příležitostné modelky Darji Bilous nalezli v pátek šokovaní lidé ve městě Dnipro. Bylo umístěné v kufru, který pravděpodobně samotní pachatelé hodili do popelnice.

Svědci zahlédli okolo desáté v noci pětici mužů, kteří kufr přivezli a poté nacpali do velkého zeleného kontejneru. Když se šel do popelnice podívat místní bezdomovec, odkryl tento šokující nález.

Video toho, co následovalo, je na internetu a případ vyšetřuje policie, vzhledem k tomu, že na mrtvé nalezli jasné známky použitého násilí. Podle všeho ji pachatelé uškrtili, na krku se nacházely také známky po úderech tupým předmětem.

Vyšlo najevo že Darja strávila Nový rok v ukrajinském hlavním městě Kyjevě a 3. ledna se vrátila do Dnipra. To, s kým cestovala a s kým strávila své poslední chvíle, dosud policie neurčila.

kuropatka ( 27. března 2019 17:37 )

Jestli v tom nejsou drogy jako u Terezky Jsou to dohady ale třeba je odmítla vozit

antismejd ( 9. ledna 2019 10:07 )

proč,proboha proč o takové naprosto bezvýznamné události ,která se stala někde v nezemi nelidí píšete???? zbláznili jste se už fakt??????

prasatkopepicek ( 9. ledna 2019 09:51 )

Otylie Vranska - v r 1933 bylo jeji telo nalezeno v nekolika kufrech. nebo Olga Hepnarova - najela autem do lidi na zastavce a to daleko driv, nez to zazali delat hadraci. Kam se na nas svet hrabe...

kakamilek ( 9. ledna 2019 00:06 )

Fakt zvláštní doba. Prostitutky jsou modelky, mafiáni jsou lobisti, estébáci jsou elitou "národa". Dříve 4 roky vládla pravice, tu pak na další volební období vastřídala levice... mám obavu, že se nyní bude co 4 roky střídat Babiš s Bakalou. Radovane klidně se můžeš vrátit, červený koberec je připraven...

Taurus70 ( 8. ledna 2019 21:59 )

Byl ted nekdo z vas na Okrajine? Vubec se tomu nedivim,ta zeme je Mordor😲😲💩💩💩💩

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání