Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

VIDEO: Namol opilý šofér boural několikrát za sebou: Policisté mu naměřili skoro 3 promile

Autor: ital - 
7. ledna 2019
18:55

Jednomu z řidičů na silnici ve slovenském městě Ružomberok se podařilo natočit na video skutečně strach nahánějící jízdu opilého šoféra, který se doslova motal po vozovce. Po zadržení mu policisté naměřili téměř 3 promile alkoholu.  

V pondělí zveřejnila slovenská policie video, které se podařilo natočit jednomu z motoristů na silnici v Ružomberku. Záběry zachycují jízdu opilého řidiče, který svým chováním vážně ohrožoval okolí. Od usednutí za volant jej neodradila ani zledovatělá vozovka ani fakt, že měl vážné problémy vůbec udržet směr a zůstat na silnici.

Policisté uvádějí: „Za pár minut stihl 43letý řidič seatu narazit do dvou zaparkovaných aut, zachytit protijedoucí vozidlo a nabourat do zadní části automobilu, který byl následně odmrštěn do jiného.“

Policie bezohledného muže zadržela a podrobila dechové zkoušce na alkohol. Ta se ukázala jako pozitivní a naměřené hodnoty dosahovaly téměř 3 promile. Jako zázrakem nikomu neublížil. Nyní ho čeká trestní stíhání. Za volant se naštěstí nejspíš hned tak neposadí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání