Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zrůdnost! Děti nacpaly fence do tlamy petardy! Roztrhaná tvář, zlomená čelist

Autor: miš - 
29. prosince 2018
09:57

„První oběť Vánoc“. Fotka zveřejněná pracovnicí psího útulku v paraguayském San Lorenzu s tímto popiskem za pár dnů doslova obletěla svět. Kéž by sdílení desetitisíci lidí pomohlo, aby se taková zrůdnost neopakovala. Brutální skutek na nebohém zvířeti je o to horší, že se ho dopustily děti.

Jako by dost nestačilo, jak úzkostně psi reagují na práskající ohňostroje, jen je slyší. Řada páníčků před silvestrem proto řeší, jak svého mazlíčka před tímto stresem uchránit. Němá tvář na fotografii se ocitla uprostřed hotového pekla.  

Fenka se stala obětí předvánoční hry skupiny dětí, které se bavily odpalováním dělobuchů. Ta zvíře odchytla v centru San Lorenza a do tlamy mu nacpala zapálené petardy, které o pár vteřin později explodovaly. Výbuch roztrhal fence tlamu na kusy, dokonce jí přelomil čelist.

Zraněná a silně krvácející fenka se dostala do péče veterinářky Dalie Benitez, následně putovala do útulku k Celestě Florentin Aponte, která fotku pejska následně sdílela na svém profilu na facebooku s varováním. „Bůh ji ochraňuj. Je velmi vážně zraněná a má mnohočetné fraktury v tlamě,“ napsala k prvotnímu stavu Celeste.

Následně se objevily poplašné zprávy, že fenka zemřela. To však ošetřovatelka popřela a zveřejnila další snímky zvířete s kovovou fixací kolem tlamy. „Její stav je stabilní, zotavuje se,“ informovala následně Celesta, v jejíž péči je pes díky pomoci nadace Maris Llorens.

hafblaf ( 30. prosince 2018 21:15 )

Rodiče by měli povinně brát antikoncepci, aby dál neplodili zmetky.

4552 ( 30. prosince 2018 19:24 )

TO je výborný nápad HledacPravdy co s takovou škodnou

4552 ( 30. prosince 2018 19:21 )

Těmto zrůdám říkáte děti_? chudák pejsek , věřím v karmu a přeju těmto parchantům aby se jim stalo něco podobného. Zvířata neudělají tolik bordelu jako lidi.

ivuska1 ( 30. prosince 2018 18:11 )

jity ( 30. prosince 2018 13:19 )

Bude to pokračovat třeba týráním partnerů a dětí, nebo starých lidí. Hlavně těch, kteří se nemohou bránit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání