Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Klenotnictví v Teplicích obklíčili policisté se samopaly: Lupiči údajně zajali rukojmí

Video se připravuje ...
Aktualizováno -
17. prosince 2018
13:21
Autor: lm, DH, ČTK - 
17. prosince 2018
11:45

V centru Teplic zasahuje policie! Lupiči v pondělí dopoledne přepadli klenotnictví v ulici Krupská. Policisté obchod obklíčili. Podle svědků pachatelé zajali rukojmí, tato informace se však podle policie nepotvrdila. Oblast byla uzavřena.

K přepadení klenotnictví v teplické ulici Krupská došlo před 11. hodinou. Svědci tvrdili, že ozbrojení lupiči zajali několik rukojmí. Policie proto zatarasila vozy ulici a na místo přijela i sanitka. Ústecký politik Radim Bruza na Facebooku sdílel video, které zachycuje vyhrocenou situaci na místě. Policisté klenotnictví obklíčili a vyzývali pachatele uvnitř, aby se vzdali.

Informace o rukojmích se však nepotvrdila a pachatelé z místa utekli. "Dnes dopoledne v Teplicích došlo k přepadení zlatnictví ozbrojenými pachateli. Pachatelé z místa před příjezdem policie utekli. Nedošlo ke zranění osob, hmotná škoda zatím nebyla vyčíslena a případem se zabývají tepličtí kriminalisté," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Blesk.cz mluvil s kamarádkou prodavačky z klenotnictví. Pracuje naproti přepadenému obchodu. "Z toho, co jsem slyšela, zraněná nebyla. Byla jen v šoku. Přesto ji sanitka odvezla do nemocnice," uvedla ještě stále vyděšená Jana (56).

Video  Byla v silném šoku, řekla o přepadené prodavačce klenotnictví její kamarádka 
Video se připravuje ...

Pachatelé byli podle dostupných informací čtyři. Zřejmě byli ozbrojeni, dodala mluvčí.

illenne ( 17. prosince 2018 14:43 )

Šmejdi jedni , nemakačenkové, loupeží chtěli přijít k penězům. Tohle nechápu, vždy jsem pracovala, neuměla jsem si představit, že i kdybych o práci přišla, tak si prostě najdu jinou. Dopadnout a přísně potrestat .

britva ( 17. prosince 2018 14:09 )

tvl drsný, jako v americkym filmu

zacoaproc ( 17. prosince 2018 13:53 )

To je tuty domluvený....

Pohybovenadany ( 17. prosince 2018 12:39 )

A proč na dalnici přes vikend nikdo nemazal ? Jeste ze to nezadal nejake firmě z Mexika, ti by si dali po obědě tříhodinovou siestu !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání