Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Svědek našel v Teplicích polonahou mrtvolu ženy: Prostitutku Nikolu zřejmě někdo zavraždil

Aktualizováno -
12. prosince 2018
19:27
Autor: ČTK, yks, shp - 
12. prosince 2018
09:46

Náhodný svědek nalezl dnes ráno v Teplicích mrtvou ženu. Policie úmrtí šetří a prověřuje možné cizí zavinění. Podle krajské policejní mluvčí Aleny Bartošové je pravděpodobné, že ke smrti došlo cizím zaviněním. Proto byla nařízena pitva. 

Totožnost ženy policie zatím neuvedla. Podle informcí uveřejněných na stránkách Teplického Deníku by se mohlo jednat o jednu z prostitutek, které v této oblasti čekají na své klienty. Její jméno, či pracovní pseudonym, má být podle jedné z jejích kolegyň Nikola. 

Televize Nova uvedla, že se v oblasti pohybovali kriminalisté s detektorem kovu, což by nasvědčovalo pátrání po smrtící zbrani nebo projektilech.

Svědek zavražděnou ženu nalezl na místě v ulici Nákladní v oblasti, která je neblaze proslulé zvýšenou frekvencí výskytu prodejných dívek a žen. Podle TV Prima byla polonohá. Policisté přitom údajně vědí, o koho jde.

Tělo na místě ohledal soudní lékař. Kriminalisté věnovali zvýšenou pozornost místu nálezu těla a jeho okolí. Podle Deníku lezli i po střechách. V souvislosti s vyšetřováním musela policie uzavřít ulice Nákladní a Riegrovu. 

Idedisa ( 4. ledna 2019 21:06 )

To nebyla ciganka? Ale Gadzovka? Vim jak ona vypada? Nasel sem na facebook tam psali Romove? A poslali jeji fotku?

Idedisa ( 4. ledna 2019 21:04 )

Ta se jmenovala Nikola kynclova (26) v Teplic byla to slapka? A byla oskliva? Dobre ji tak? A nadrzeny muzi nemaji radi slapky tak se ji zabil nejen v cechach po celem svete?

europa ( 13. prosince 2018 08:03 )

Kopulecka ( 13. prosince 2018 07:22 )

Koukejte se vy smradi uklidnit.je to lidská bytost.takovi jako vy dělaji na tomhle světě zle uvědomujete si to?

jahodove_ticho ( 12. prosince 2018 23:14 )

Jestlipak je to ta odbarvená cikánka co je na Panorámě..? ;-)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání